Партнер рубрики Події

Василь Костюк – новий студентський мер Тернополя

Василь Костюк – новий студентський мер Тернополя
Студент тернопільського національного економічного університету Василь Костюк став студентським мером Тернополя. Його обрали на фестивалі "Студентська республіка-2015", який відбувся 26-28 червня на Дальньому пляжі. Також на фестивалі обрали студентський магістрат.

- Мера обрали шляхом відкритого голосування, - розповідає голова організаційного комітету фестивалю Руслан Купріюк. - Кожен учасник, який зареєструвався на фестиваль "Студреспубліка" отримував так званий республіканський паспорт. Кандидатів у мери було 17. Після їх представлення відбулися вибори за всіма законами виборчого права. 
Загалом під час "Студреспубліки" змагалися між собою 15 команд з різних вузів Тернополя, в кожній з яких було по 15 учасників. Вони брали участь в організаційно-діяльнісній грі на тему "Місто майбутнього". Студенти презентували своє бачення моделі Тернополя на найближчих 20 років. Основний акцент був на тому, що робити, щоб молодь після закінчення вузів залишалася у нашому місті. 

- Також студенти представили проект – тернопільський багатогранний університет, - розповідає Руслан Купріюк. – Це такий собі Оксфорд, де будуть злокалізовані усі вузи міста, так щоб студентам не доводилося бігати із корпусу в корпус. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Автор проекту ТБУ (Тернопільського Багатогранного Університету) студент ТНЕУ Абрамик Степан.
  • Анонім

    А що означає М Е Р ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up