Партнер рубрики Події

Вбивцю хочуть відпустити: чи залишать Струня під вартою? Рідні просять людей прийти у суд 27 серпня

Вбивцю хочуть відпустити: чи залишать Струня під вартою? Рідні просять людей прийти у суд 27 серпня
  • Нове судове засідання щодо продовження строків запобіжного заходу для експодатківця, який збив двох дівчат на смерть, відбудеться 27 серпня о 17.00 в міськрайонному суді. Вул. Котляревського, 34. 
  • Рідні загиблих в страшній аварії просять небайдужих підтримати їх під час засідання. 

Раніше ми повідомляли, що суд мав відбутись в Тернопільському апеляційному суді, але, як повідомили у пресслужбі Тернопільського міськрайонного суду, з'явилось нове клопотання про продовження строків запобіжного заходу Олегу Струню.

- Я прошу людей прийти та підтримати нас. Вбивцю наших дівчат хочуть відпустити і, може, хоча б те, що люди так виявляють свою думку та підтримають нас, допоможе залишити винного в смерті дітей за гратами. Я прошу суд зглянутись над нашим горем і зрозуміти, що якщо ця людина тоді, 16 років тому, втекла. То і зараз може це зробити, - каже сестра однієї з загиблих Зоряна Кравець. 

Нагадаємо, у попередньому клопотанні слідчого суд відмовив. Тож Олег Струнь має шанс вийти на волю вже з 00.00 28 серпня. На це рішення прокуратора підготувала апеляційну скаргу, і її розгляд теж відбудеться згодом. Дата та час наразі невідомі.

Відео дня

Журналісти "20 хвилин" повідомлятимуть про події з Міськрайонного суду. 

Нагадаємо, 8 жовтня 2005 року дві подруги, 17-річна Світлана Козлюк і 16-річна Наталя Гнатієвич повертались з міської дискотеки у Петрикові. Їх проводжав Наталин однокласник. Трохи віддалік крокувала сестра-близнючка Світлани – Зоряна зі знайомим юнаком. Приблизно о 22.30 на першу групу молодих людей наскочив шалений автомобіль. Якимось чудом біда оминула хлопця, який супроводжував Світлану і Наталю. Переляканий, він добіг до найближчого дому і повідомив людей про лихо. А через кілька хвилин до місця трагедії підійшла Зоряна. Вона та її друг наїзду не бачили, але його наслідки викликали в молодих людей шок. Усіх трьох очевидців жахливої ДТП медики швидкої доправили до психоневрологічного диспансеру, однак невдовзі рідні забрали дітей додому. Машина врізалася в дівчат на величезній швидкості. Ті загинули на місці. 

Найжахливішою ж деталлю трагедії став наслідок зіткнення з автомобілем Наталі Гнатієвич: її голова вдарилася об лобове скло з такою силою, що пробила його. Уламки перерізали шию, і голова дівчини опинилася в салоні машини... Водій втік разом з нею. Тоді родина довго тягнула з похоронами, сподіваючись, що голову відшукають. Проте так довелось і ховати. Лишень після похоронів голову знайшли і доховали у могилу до Наталі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Маша Пасемник

    Довічне цьому випадку,або збити його машиною падлюку

    Yura Dmitrovsky reply Маша Пасемник

    Маша Пасемник Тут ви частково праві щоб збити його.Но подумайте за того хто його з б'є також посадять.І так круг на около це все піде.Довічне дати їм там гарно живеть.Що вони дальше хочуть вертатися.Є на то севишній він накаже.Якщо такі і подібні йому сидять.Їм умови потрібно зробити такі щоб вони самі були незадоволені,що туда попадають.Тоді можливо почнуть щось думати.
  • Yura Dmitrovsky

    Суддю наказати.
  • Валентина Нікітюк

    Як прізвище адвоката,який захищає вбивцю.

    Олена Степанова reply Валентина Нікітюк

    А яка різниця?

keyboard_arrow_up