Партнер рубрики Події

Вчитель з Тернопільщини рік відвоював в АТО

Вчитель з Тернопільщини рік відвоював в АТО
На демобілізацію повернувся вчитель із села Дибще Козівського району Володимир Пуківський. З Днем вчителя його привітали у тернопільській обладміністрації, а ще телефонували з вітаннями всі його учні.

- Володимир Пуківський – вчитель трудового навчання і фізкультури. 2 вересня минулого року йому вручили повістку, він не ховався, а пішов служити, - розповідає начальник відділу освіти Козівського району Ольга Хома. 


Вчитель відбув три ротації і відслуживши рік, 22 вересня був демобілізований. До 6 жовтня він перебуває у відпустці. А з 6 жовтня приступає до роботи в школі. 
Володимир Пуківський каже, що вже скучив за своїми учнями. І до речі, поки він служив, діти постійно йому телефонували. 
- От і сьогодні цілий день телефонували, запросили мене до школи, аби привітати з Днем вчителя, - каже пан Пуківський. 

Служив Володимир Пуківський  на Луганщині. Його блокпости були розташовані в Кримському, Золотому, неподалік 29-го блокпоста. 

- Мене призвали в 24-ту бригаду п'ятого батальйону, де я служив до червня цього року, - каже педагог. - А потім я був головним сержантом мінометного відділення другого батальйону 54-ї бригади. 

Володимир Пуківський раніше служив у армії – в прикордонних військах, 10 років відпрацював вчителем. Каже, що на війні було непросто, але жалітися нема на що. 
- Війна, як війна. Але все не так, як показують по телевізору, - каже чоловік.
 
До слова, у Козівському районі вручили повістку ще одному вчителеві. Проте продовжити службу він вже не зміг, розповіла Ольга Хома. Під час медобстежень у військовій частині у нього виявили пухлину головного мозку. Відтак чоловіка прооперували. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up