Пожежа в ресторані у Тернополі: деталі

Пожежа в ресторані у Тернополі: деталі
  • Ввечері у Тернополі трапилась пожежа у сімейній ресторації «Три Миколи».
  • На місце за викликом оперативно приїхали пожежники.

Ресторан «Три Миколи» розташований на вулиці Анатолія Живова, недалеко від центрального автовокзалу.

За словами власника закладу Миколи Дерецького, займання трапилось приблизно о 20:00 вечора.

– Випадково вуглик з кальяну потрапив за дерев’яний плінтус і почало тліти дерево, – коментує ситуацію пан Микола.

Відео дня

Рятувальники швидко прибули на місце події й ліквідували пожежу.

– На щастя, все обійшлось. Збитків немає! – каже Микола Дерецький.

Вранці, 6 квітня, інформацію про вечірню пожежу опублікували на офіційній Фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

– 5 травня о 20:16 у м.Тернопіль на вул. Живова у закладі громадського харчування виникло коротке замикання електромережі без подальшого горіння. На місце події залучався черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону, чергова зміна частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та працівники оперативно-координаційного центру Головного управління, – повідомили там.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (112)
  • Оксана Роля

    Останнім часом все горить...
  • Міша Соя

    Людина заробляє гроші щоби їх потім віддати на благодійність.А як ви думаєте де вони візьмуться щоби годувати цих 200 чоловік чи щось відправити на передову.Ну скажіть будь ласка універсальні експерти з чого вони візьмуться я нерозумію вас.
    Тут варіант такий сам один з другим ніхрена не зробив а насрати людині треба.
    А як без того?

    Наталя Наталія reply Міша Соя

    Міша Соя то ганьтьба тим хто прихистив рускоязичних і олігархів  які ховаються .потім жалуєтесь .прихистили мужичарів годуйте

    Ігор Шишка reply Міша Соя

    Міша Соя
  • Людмила Вовк

    Це хороший ресторан, їжа з натуральних,якісних продуктов, хороші лояльні власники, завдали  допоможуть своїм працівникам у вирішенні проблем, це гарантовано,працювала в цьому закладі 2 роки,власники багато займаються благодійністю, критика безпідставна...
  • Вікторія Кістерна

    Більшість злісних коментаторів тут тиждень тому, на паску жерли ковбасу кілограмами і запивали те все вином, не думаючи про людей, які тижнями шматок хліба не бачили. А зараз вони знову стали дуже стурбовані ситуацією, в тому числі цією.

keyboard_arrow_up