Масивна верба обвалилася на огорожу спортивного майданчика на Київській. Чи було дерево аварійним?

Масивна верба обвалилася на огорожу спортивного майданчика на Київській. Чи було дерево аварійним?
  • Негода в Тернополі наробила лиха не тільки на дорогах, але й у житлових масивах. Так, на вулиці Київська, у дворі між 8 і 10 будинками, величезна верба від шквалистого вітру впала прямо на спортивний майданчик та пошкодила металевий паркан.
  • Кому тепер його відновлювати та чи було дерево аварійним?

Працівники комунального підприємства, що обслуговує дану територію, вже здійснюють роботи з порізки дерева, що впало, та готують гілки до вивезення, повідомили в управлінні ЖКГ Тернопільської міськради.

В приватному підприємстві «Благоустрій», що обслуговує дану територію розповіли, що на щастя, значних ушкоджень зламана верба спортивному майданчику не завдала, але огорожу доведеться порівняти.

Відео дня

Оскільки майданчик не перебуває на балансі підприємства, то роботи із ремонту огорожі організовуватиме управління молоді та спорту ТМР. Крім того у дворі на вулиці Київській, 10 впала ялина.

Також нам пояснили, що аварійною верба не була, адже рік тому, якраз перед встановленням спортивного майданчика її та інші дерева підрізали.

В Управлінні ЖКГ повідомляють, що внаслідок падіння дерев постраждалих не було.

Окрім верби, негода пошкодила в Тернополі ще декілька дерев.

В Управлінні ЖКГ закликають тернополян бути обережними та не стояти під деревами під час грози.

Зауважимо, за повідомленням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 5 серпня на території Тернопільської області та в м. Тернопіль очікується гроза.  І-й рівень небезпеки, жовтий. 

Читайте також

Машини по фари у воді, а на дорогах довжелезні корки: які вулиці Тернополя затопило (ФОТО, ВІДЕО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up