Ви варті найкращого! Редакція «20 хвилин» вітає усіх читачів з Новим роком та Різдвом (ВІДЕО)

Ви варті найкращого! Редакція «20 хвилин» вітає усіх читачів з Новим роком та Різдвом (ВІДЕО)

Друзі! Разом ми перегорнули сторінку 2021-го. Для кожного з нас він видався по-своєму особливим. Наша редакція хоче поділитися з Вами лише приємними моментами.

Проводжаючи 2021-ий та зустрічаючи 2022-ий, ми хочемо поділитися з вами добрим та світлим. 

Насамперед щиро вдячні, що залишаєтесь разом з нами, що читаєте, що підтримуєте нас, що допомагаєте вдосконалюватися, вчитися новому та ставити кращими. Без ваших побажань ми навряд чи змогли б реалізувати все те, що вдалося зробити. Адже вся редакція працює для того, аби кожен тернополянин міг вчасно отримати важливу та корисну для нього інформацію.

Відео дня

Дякуємо підписникам

За рік ми підготували 52 випуски тижневика «RIA плюс». На його сторінках правдиво показували життя міста, області та країни. Ми відверто говорили про недоліки, які варто виправляти. Ми допомагали вирішувати проблеми усіх тих людей, які звернулися у редакцію. Разом з вами нам вдалося зробити багато благодійних справ разом. Ми щиро ділилися позитивними історіями талановитих земляків, які надихають кожного на нові звершення. З нами, впевнені, ви не пропустили жодної важливої інформації, адже ми завжди старалися бути

оперативними. Та головне – усі матеріали, які ви в нас читаєте, створені з максимальною любов'ю та відповідальністю. «RIA плюс» – це лише перевірені факти.

Ще більше матеріалів, цікавих експериментів та розслідувань, відеоопитувань та відеоінтерв'ю ви могли побачити на сайті «20 хвилин». 

За рік ми опублікували 7500 матеріалів на різноманітну тематику.

Перші ввели платну підписку

22 жовтня сайт «20 хвилин» святкував першу річниця з моменту введення  платної підписки. Звісно, багато хто сприйняв Раywall із критикою, не розумінням. Але серед тернопільських читачів є багато і тих, які розуміють, що в сучасних реаліях якісна і незалежна журналістика не може обійтися без підтримки.

За 12 місяців наші журналісти створили понад 1500 матеріалів з преміум-доступом. Це цікаві і справді ексклюзивні експерименти, розслідування, аналітичні статті, відеоінтерв’ю та репортажі з тих місць, куди практично нереально потрапити пересічній людині.

Як бачите, переважна більшість текстів і далі залишаються у вільному доступі для всіх. Тож завжди можна їх прочитати.

Наша редакція працює 24 години на добу без вихідних. На зв’язку завжди є черговий журналіст і редактор, які відслідковують найважливіші події, що відбуваються у місті і не тільки.

Ми стараємось бути кращими щодня, професійно зростати і підхоплювати найкращі світові медіатенденції. Саме тому ми постійно вчимося, відвідуємо різні тренінги та семінари як офлайн, так і онлайн. Ми не тільки брали участь, а й ділилися практичним досвідом на ХІІ Конгресі інформаційних сайтів і порталів Mezhyhirya Fest 2021 тощо. Попереду у нас багато планів та проєктів. Ми віримо, що разом з вами нам вдасться втілити все задумане у реальність. Обіцяємо, у 2022-му ми вас не раз приємно здивуємо!

 

             З Новим роком та Різдвом Христовим!

Міцного здоров'я та реалізації всіх бажань.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Lyuba Shepitko

    Вітання з Новий роком! Будьте цікавими, інформаційно - потрібними!!
  • Юрка Інтенс

    Взаэмно!!! Здоровя Вам і усіх благ!
  • David Starr

    Красивий колектив, вам теж усього тільки хорошого!

    Наталия Бурлаку reply David Starr

    Дякуємо, навзаєм)

keyboard_arrow_up