Партнер рубрики Події

Активістам, які принесли плакати "Ні капітуляції", не вдалось поговорити з президентом. Він пройшов повз (відео)

Активістам, які принесли плакати "Ні капітуляції", не вдалось поговорити з президентом. Він пройшов повз (відео)
  • Після наради в Тернопільській ОДА Володимира Зеленського під будівлею адміністрації очікували активісти, які хотіли поспілкуватись із ним.
  • Люди прийшли із плакатами та хотіли звернутися до президента із власними проблемами. Але той пройшов повз, мовляв, спізнюється. 

1 листопада Володимир Зеленський приїхав у Тернопіль, щоб представити нового голову облдержадмністрації.

Перед початком робочої зустрічі біля ОДА президента очікували активісти. Близько 11:30 Володимир Зеленський з’явився в оточенні охорони. Люди одразу почали звертатися до президента та намагалися задати йому свої питання. Очільник держави одразу направився до кількох людей та вислухав їх звернення.

Журналісти "20 хвилин" запитали тернополян, із якими питаннями вони прийшли до гаранта. 

Відео дня

- Ми хочемо, щоб президент звернув увагу на події, що відбуваються у країні і зрозумів, що такі акції проходять у всіх містах,  - каже тернополянин Андрій. 

Активісти принесли плакати із написами "Ні капітуляці", у натовпі було чути різні вигуки "Ганьба" та "Пане президенте, дякуємо вам."

Із місцевими активістами президент не спілкувався. Сказав, що поспішає. Проте решту заходів, які планував Зеленський відвідати у місті, таки відмінили. На огляд "Водної арени "Тернопіль" він не поїхав, проігнорував і анонсований захід у місцевій школі, де у 1918-1919 роках був уряд ЗУНР.

А ви задоволені приїздом президента у Тернопіль? Відповідь залишайте у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (29)
  • Бульба

    Такого роду "активісти" а також різні "нацкорпуси, праві сектори та їм подібні" , перед цілим світом мокнули президента, 73% людей, які за нього проголосували а найголовніше нашу Країну в гімно!! таким чином давши Путину повний картбланш в руки для додаткових вимог!!
    Ви сучари з нульовим рейтингом довіри від людей. Ненавиджу вас сука всіх!!!!
  • Анонім

    Неможна переходити за рамки людяності.............. ви зустріли президента зі словами «ганьба» позор люди позор.

    дед reply Анонім

    100%
  • Світлана

    Реально люди до попередніх президентів не могли собі дозволити так поводитись, а тут нема тої дистанції і нема від людей поваги і розуміння щодо його посту і того що він має робити а кожен навязує своє бачення ... та він має робити то та він має робити інше....а йому що задовольняти претензії кожного ? То не його праця...
  • Світлана

    Він цілий день відповідав на питання з цього приводу все роз'яснив і пояснив що ще пояснювати на ту тему. Має всім клянятись тим хто щось не зрозумів і  пояснювати далі....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up