Відфестивалили: Тернопіль прибирають після останнього в році гастрономічного фесту

Відфестивалили: Тернопіль прибирають після останнього в році гастрономічного фесту

Гастрономічне та хмільне дійство "Фестиваль сала і самогону" завершився, і вранці 2 жовтня прибирають те, що від нього залишилось.

Прибиральники трудилися з самого ранку, тому сміття наразі майже все прибрали. Кажуть, що його було багато, але його вивезуть. 

Перш за все забрали лавки та столики на проїжджій частині, аби відновити рух транспорту, який перекрили на час фестивалю "Сала і Самогону. 

Відео дня

Зараз демонтовують торгові точки та намети. Обіцяють до обіду справитись.

До речі, подія була останнім в цьому році гастрономічним фестивалем.

Нагадаємо, цього року було заплановано 32 фестивалі, найбільше – гастрономічних. Часто вони переростають в алкомарафони, визнають місцеві жителі. Натомість місту бракує справді розвиваючих заходів, на яких можна було б культурно провести час.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Діонісій

    останній алкофестиваль, то було позорище !
  • Петро Білецький

    Ха ха.... під самою Катедрою. Цікаво хто організатор і хто їм це місце виділив

    Anonymous reply Петро Білецький

    міська рада, просто так неможуть проводитись різного дійства

    Anonymous reply Anonymous

    та і без згоди священників не обійшлось

    Петро Білецький reply Anonymous

    згоду на концерт дали, але вони навыть не могли собы уявити шо то буде за дурдом

    Anonymous reply Петро Білецький

    напевне шо так, бо запах шашликів з ікон не скоро вивітриться
  • Anonymous

    32 фести - а ше потім брешуть шо в тернополі зарплати найменші)

    Anonymous reply Anonymous

    Та що там 32! В мене сусіди майже щодня фестивалять. Правда, там до хати без протигазу не зайдеш і щурі пішки бігають. А ще жаліються, що жити не мають за що.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up