Партнер рубрики Події

Відомі люди очима дітей

Відомі люди очима дітей

 У "RIA плюс" рубрика - "Відомі люди очима дітей". Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото відомих тернополян.

Людмила Муринська - бізнес-тренер
Алінка (4 р.):
-  Ця тьотя вчить дітей плавати у басейні. І робити зарядку у воді. Вона показує різні вправи, махає ногами і руками. І діти це повторяють. Це весело.
Ілля (5 р.):
- Ця тьотя придумує казки і розказує їх дітям. Вона працює в дитячому садочку вихователькою. Ще вона показує, як вирізати різні фігурки з кольорового паперу. 

 

Володимир Лех - генеральний директор каналу “Рада”
 Ілонка (5 р.):
 - Цей дядько розповідає анекдоти і ще він їх сам  пише. Його показують по телевізору. В нього дуже  смішні анекдоти.
 Давид (5 р.):
 - Його робота - моряк. Він дуже багато часу плаває  на кораблі в морі. Ще він буває в різних країнах і  бачить різних людей. І в нього біла форма і кепка. 

Відео дня

 

Тетяна Нагірна - власниця студії шугарингу 
 Стас (5 р.):
 - Ця тьотя - русалка. Вона живе у великому морі,  де плавають рибки. Вона вміє дихати під водою.  Але вона не може ходити, бо в неї зелений хвіст. 
 Андріанка (5,5 р.):
 - Ця тьотя розказує погоду по телевізору. Вона має  палочку, якою показує, де буде сонечко, а де  хмаринки. А де буде йти дощ. І ще вона каже, щоб  тепло одягались, якщо холодно. 

 

Ростислав Ціх - тренер з футболу в ДЮСШ
Женя (4, 5 р.):
- Цей дядько займається карате. Він як Джекі Чан в мультфільмі. Б’є поганих дядьків, які хочуть щось вкрасти чи побити. А цей дядько всіх рятує.
Таня (5 р.):
- Він дивиться на небо і рахує, скільки там є зірок. Це його робота. У нього ще є така спеціальна труба, в яку він дивиться, щоб краще було видно небо.

 

Олена Кривицька - учасниця Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро 
Настя (5 р.):
- Вона працює вчителькою. Ця тьотя вчить дітей танцювати різні танці. Ще вона шиє для них костюми та сукні, щоб в них можна було виступати. 
Остапчик (5,5 р.):
- Ця тьотя - дуже серйозна. Вона вміє стріляти з пістолета і займається боксом. Вона — таємний агент на таємному завданні. Я не можу сказати на якому - це секрет.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас

    О, Таня))  Тепер знаю, хто відповідає за погоду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up