Партнер рубрики Події

Відомий тернопільський поліцейський змінив професію

Відомий тернопільський поліцейський змінив професію

«RIA плюс» продовжує рубрику «Відомі люди очима дітей». Задля експерименту наш кореспондент показала дітям фото політиків, високопосадовців і відомих тернополян. 

Надія Вихристюк – тележурналіст 
Катруся (4 р.):
-    А можна казати, що ця тьотя має чарівну паличку, яка здійснює всі побажання? Так? Тоді, ця тьотя чарівниця. І вона має все, що хоче і допомагає іншим людям здійснювати їхні бажання. 
Тарасик (5 р.):
-    Ця тьотя вміє пекти смачні кекси, всередині з шоколадом і згущонкою. А ще вона вміє робити печиво у формі машинок і роботів. 


Тетяна Рубас – майстер хендмейду 
Іринка (5 р.):
-    Ця тьотя – акторка. Її показують по великому телевізору. Вона грає тьотю, яка вміє гарно танцювати і співати. 
Богданчик (5,5 р.):
-    Вона директор школи, у яку ходять діти. Там їх вчать як самим знімати мультфільми на телефони. А потім ці мультфільми можна дивитись в інтернеті. 

 

Андрій Фірман - заступник начальника Тернопільського міського відділу УМВС України в області
Оля (5 р.):
-    Цей дядько працює лікарем. Він лікує людям зубки. У нього є спеціальні такі штуки, якими він чистить зубки і робить так, щоб вони були здоровими. 
Сергійко (5 р.):
-    Цей дядько працює там, де роблять авто, на дуже великому заводі. Він там перевіряє чи вони їздять. 


Анна Клос – в декретній відпустці
Петя (5 р.):
-    Ця тьотя працює вчителькою в школі. Вона вчить старших дітей. Її уроки мають дуже складну назву. Учні на них змішують якусь кольорову водичку. 
Аля (5 р.):
-    Ця тьотя має дуже багато косметики: різні помади, блиски, тіні, олівчики. І вона вміє робити гарний макіяж дівчаткам. 


Людмила Шкабар - регіональний менеджер з продажу 
Віка (5 р.):
-    Ця тьотя займається спортом, вона – гімнастка. Вона вміє сідати на шпагат, робити колесо. А ще в неї дуже гарна фігура. 
Коля (5, 5 р.):
-    Ця тьотя працює журналістом. Вона має мікрофон. Її робота підходити з ним до людей і щось питати. А потім їх показують по телевізору.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іван Іванов

    Цей дядя не одному зубки зремонтував)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up