Партнер рубрики Події

Відвідав 92 країни і тепер допомагає ЗСУ: у Тернополі канадець кличе на зустріч

Відвідав 92 країни і тепер допомагає ЗСУ: у Тернополі канадець кличе на зустріч

Колін – це канадець, який подорожує з 16 років та відвідав 900 міст, роблячи фото, які зараз можуть придбати усі охочі за будь-який донат. 

Щодня цього тижня поблизу Архикатедрального Собору Колін презентує фото, зроблені у 92 країнах і цим самим збирає кошти на підтримку нашої армії. Канадець радить обрати фото тієї країни, яку дуже хочеться відвідати. Так ви матимете мотивацію для швидшої подорожі. Якщо ж важко обрати країну, то можна крутити рулетку, яка сама вкаже вам на країну, фото якої варто придбати.  

Допомагає Коліну у його діяльності тернополянка Каміла, яка випадково познайомилась з чоловіком, коли прийшла придбати собі фото.  

Відео дня

– Я у п’ятницю  випадково підійшла, мені сподобались фото і вирішила придбати для себе саме Чикаго, бо мрію відвідати це місто. Так ми з Коліном і познайомились – каже Каміла, тернополянка. – Порозумітись іноді буває трішки важко, так як англійську вивчаю, але вільно ще не володію нею 

У Коліна також є свій ютуб канал, де можна побачити його відео про історію війни в нашій країні, які зняті в різних містах України та дізнатись більш детальну інформацію про чоловіка. 

– Колін ще також віддає кошти волонтерському центру у Львові, а на наступний тиждень планує відвідати місто Харків, – розповідає Каміла.  

У понеділок, 26 вересня, в STONE STREET CAFÉ, що на вулиці Руській, 18 відбудеться зустріч із Коліном, де він розповідатиме про себе та свої 16 років подорожей світом. Усі бажаючі можуть відвідати цей захід за будь-який донат(за бажанням) з 18:30 до 21:00.

 

Автор Тетяна Бакай

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталія Савенко

    Ідея хороша, але гроші треба не з українців збирати, думаю в Канаді   це б мало успіх.

keyboard_arrow_up