Партнер рубрики Події

Викидають з вікна пляшки з-під пива: тернополяни нарікають на недобросовісних сусідів (ФОТО)

Викидають з вікна пляшки з-під пива: тернополяни нарікають на недобросовісних сусідів (ФОТО)
  • Про недобросовісних сусідів повідомляють жителі багатоповерхівки на проспекті Степана Бандери, 80.
     
  • Люди обурені, адже ситуація повторюються неодноразово. Сусіди постійно викидають пляшки з-під пива просто із вікна на зелену зону, не хвилюючись про те, що там можуть перебувати дорослі люди або й діти

Лист зі скаргою надійшов днями на скриньку “Тернополя житлово-комунального”. Тернополяни написали про своїх сусідів, які постійно викидають пляшки з-під пива із свого вікна.

Ось про що йдеться у листі:

Відео дня

“Наші сусіди (ми здогадуємося, хто це) постійно викидають пляшки з-під пива просто із вікна на зелену зону, не хвилюючись про те, що там можуть перебувати дорослі люди або й діти – буквально під вікнами знаходиться дитячий майданчик. Про те, що додається зайвої роботи прибиральнику території – можна навіть і не казати. Пляшки не завжди падають на зелену зону не розбившись, часом це купи скла, а не пляшки.

Претензії сусідів щодо небезпеки падіння пляшок ці особи, схоже, зрозуміли. Тому вони перейшли на жестяні банки, ціла купа яких вже назбиралася під вікнами – їх також викидають просто у вікно. До слова, двірник підприємства “Східний масив” постійно слідкує за цією  ділянкою і намагається прибирати ці пляшки і банки, але наші сусіди-хами викидають їх постійно."

Жителі скаржаться, що сусіди не реагують на прохання сусідів та не зрозуміють, що так чинити не культурно. Тому, обурені тернополяни вирішили розповісти про них усім, адже сподіваються, що громадська думка краще повпливає на дану ситуацію.

"Оскільки люди не можуть зрозуміти, що вчиняють безкультурно, ми вирішили розповісти про них усім. Можливо громадська думка матиме більший вплив на них, аніж прохання сусідів, і наступного разу вони подумають, чи викидати пляшку чи банку із вікна, чи таки варто кинути у смітник. Разом з тим, просимо поради у тих, хто стикався з схожим – як покарати таких недобросовісних сусідів?”, йдеться у листі.

Тернополяни просять поради: як ви б вчинили у даній ситуації та як варто карати таких сусідів, на вашу думку?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Назар Гаврилюк

    Дати пезди! Бо по доброму не дойде!
  • Оля Мітюрьова

    Також дуже гарний вигляд з вікна, одні зробили кришу під вікнами, а інші зверху викидають сміття, все, що їм заважає вдома. Як "приємно" бачити це сміття під вікнами, а ще "приємніше" слухати як вночі воно падає зверху
  • Богдан Джуган

    Недобросовісні бомжі, не можуть позбирати.😮
  • Pavel Orestovich

    То бидлота. В мене сусіди з 21 квартири недопалки через вікно викидають. І не гімнярі якісь. Дорослі. Дочці ~16 років. А бидло бидлом))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up