Віктор Гевко запевнив, що не буде головою ОДА. Поки що

Віктор Гевко запевнив, що не буде головою ОДА. Поки що

Хто, на вашу думку, тепер очолюватиме область – поцікавились журналісти у тернополян після того, як Володимир Зеленський переміг на виборах президента України. Серед лідерів опитування – Віктор Гевко, Танька з Володькою та Гриць Драпак

Зміна президента України веде за собою, зазвичай, серйозні кадрові перестановки на місцях. Зокрема, команда Президента заводить в область ставлеників на місцях – голів обласної та районних адміністрацій.

Нагадаємо, діючий очільник Тернопільщини Степан Барна посів крісло саме після приходу до влади Петра Порошенка. Днями він вже заявив – піде з посади голови ОДА, щойно відбудеться інавгурація нового Президента.

Трійка лідерів для ОДА від читачів

Хто тепер очолюватиме нашу область – після перемоги у виборах Володимира Зеленського – ми поцікавились у наших читачів на сайті www.te.20minut.ua.

Відео дня

І в соцмережах, і на сайті наші читачі визначились з трійкою лідерів на пост керівника області. На першому місці – керівник обласного виборчого штабу Володимира Зеленського, відомий гуморист Віктор Гевко.

У нього ми і запитали, кого він бачить на посаді очільника ОДА.

- Таких прізвищ поки що немає, але найближчим часом вони з'являться, - повідомив Віктор Гевко. - Особисто я поки що не збираюсь бути головою ОДА. Та впевнений, що це буде достойна людина.

Друге місце у рейтингу читачів поділили Танька з Володькою. На третьому - Гриць Драпак. Як бачимо, враховуючи, що президент – гуморист, на посаду очільника області тернополяни чи то жартома, чи серйозно бачать теж гумористів.

У соцмережах було також чимало коментарів, що ОДА скоро зникнуть, тому й визначатись з кандидатурою буде не потрібно.

Попри жартівливі коментарі зустрічались і серйозні. Реальним претендентом на крісло №1 в області називали екс-нардепа, а нині радника міністра МВС Михайла Апостола. На сторінці у соцмережах останнього зазвичай піднімались дуже серйозні теми. Останнім часом акаунт більш як «мімішний», де реальний кандидат на посаду очільника області постить фото своїх шести онуків, описуючи їхні досягнення. І – жодного слова про політику.

До речі, редакція також отримала інформацію, що саме Михайло Апостол – найреальніший кандидат, який невдовзі керуватиме Тернопільщиною. Ми поцікавились у п. Михайла, чи вже надходили йому пропозиції і чи збирається керувати Тернопільщиною.

Команду професійних однодумців, а не кумів

- Цікаво, хто називає претендентом? – прокоментував нам Михайло Апостол. - Вважаю, область повинні очолити люди із команди Президента. Надзвичайно велика довіра і ще більша відповідальність. Але повинен бути не популіст, а досвідчений професіональний менеджер. Не стрічки перерізати і приписувати собі заслуги, а створювати робочі місця і захищати малий і середній бізнес. Не віддавати тернопільську землю в оренду Бог знає яким олігархам і латифундистам, а сприяти і допомогти розвиватися місцевим фермерам і сімейним господарствам. Людина повинна мати політичну волю і зібрати команду професійних однодумців, а не кумів, однокласників і родичів. Я не відношуся до команди новообраного президента. Так що...»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ольга Василівна

    Слава Богу, що Барна вступаэться, а то такого колэгу, треба гнати в шию, разом з Юликом, які на дорогах покрали купу грошей. Подивіться на дорогу до Львова, яку тільки відремонтували? Між селом Озерна та селом Ярчівці, там жах! Верхній шар уже зійшов ............

    Сергій Надал reply Ольга Василівна

    Юлик шустріший за Барну, накрав мільони і пішов на підвищення до Києва, а Барна лошара сільський тепер буде тинятись по паріях, в пошуках красивого життя, Лошара одним словом

    Ольга reply Сергій Надал

    Ето называется ГО ХАЙ ВЕЙ по Барнецкому. На участке длиной менее 40 км украли более 400 миллионов. Менее недели назад у меня там ушла лобовуха. Главное ограничение скорости поставили 50. Ничего теперь никому не докажеш

    Василь reply Ольга

    Ця дорога називається М09, Барна вихвалявся що поній до Львова заїжджає менше як за 2 години. То що там камінці на дорогу висипали замість асфальту то йому глибоко начхати машина ж службова
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up