Він мав здійснити ще стільки мрій...У Кременці попрощаються із загиблим Героєм

Він мав здійснити ще стільки мрій...У Кременці попрощаються із загиблим Героєм
  • Бажання захищати Україну від рук російських окупантів - сильніше за страх! Так вважав житель Тернопільщини Сергій Ганжусь. Тож, не ховався і пішов виконувати свій обов’язок.
  • А сьогодні він – Герой України, який загинув від ворожої кулі. І тепер захищатиме свою Батьківщину з неба. Прощання з відважним воїном відбудеться завтра о 14:00 в Кременецькому Преображенському соборі.

Він мав ще стільки планів у житті….

Сергій Ганжусь захищав нашу Батьківщину на посаді водія взводу забезпечення реактивного артилерійського дивізіону військової частини А0280. За інформацією міського голови Кременця Андрія Смаглюки, хлопець загинув під час виконання обов’язків військової служби.

– У боях за Україну загинув наш земляк, солдат Ганжусь Сергій Петрович, 1983 року народження, житель с.Великі Бережці. Це сталося 12 серпня 2022 року біля населеного пункту Орли, що в Синельниківському районі Дніпропетровської області. Сили рідним, близьким, друзям та усім, хто знав Героя Сергія  пережити цю втрату...Вічна слава Герою, – написав  пан Андрій.

Сергій мав стільки мрій і планів, що тепер неможливо вже здійснити. Кляте повномасштабне вторгнення росії забирає найсміливіших людей.

Відео дня

Герої не вмирають….

Чимало коментарів написали люди під звісткою про загибель Сергія Ганжуся. Кременецька громада наголошує, загибель Сергія – непоправна втрата як для Тернопільщини, так і всієї України. Вони співчувають рідним, близьким і просить триматися. Зворушливий допис на власній сторінці у Фейсбук написала і однокласниця загиблого Тетяна Гамера.

– Війна забирає найкращих! Вчора на війні загинув мій однокласник Сергій Ганжусь. Він захищав Україну. Спочивай з Богом, Сергійко. Світла і вічна пам’ять. Щирі співчуття рідним і близьким. Герої не вмирають, – написала дівчина.

Зі слів керівництва Кременецької громади, попрощатися з Героєм України всі небайдужі зможуть вже завтра.

– О 13:00 запланована літія в домі загиблого Героя. О 14:00 - прощання в Кременецькому Преображенському соборі, о 15:00 чин похорону в Преображенському соборі, що в Кременці. А вже о 17:00 відбудеться поховання на цвинтарі в Бережцях, – написав Андрій Смаглюк.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Марія Рогулько

    Вічна пам'ять і Царство небесне Герою
  • Світлана Мікушка

    Щирі співчуття рідним Світла пам'ять Герою України 🇺🇦
  • Iryna Yehorova

    Світла пам'ять Герою України...
  • Tamara Datskiv

    🕯️

keyboard_arrow_up