Винник в Карпатах показав м'язи в майці. Фанатки вимагають голих "кубиків"

Винник в Карпатах показав м'язи в майці.  Фанатки вимагають голих "кубиків"
  • Майже 17 000 "лайків" та більше двох сотень коментарів за два дні в Instagrami зібрали фото Олега Винника в облягаючій майці на фоні Карпат. 
  • Фанатки різного віку засипали кумира компліментами. І просять, щоб він показав прес.
  • Є і такі, які просять більше приділяти уваги творчості, бо м'язи в нього зараз кращі, ніж нові пісні. 

"Тренуватися серед такої краси вдвічі приємно" - так підписав у соцмережі Instagram Олег Винник два фото.

Під фото назбиралось чимало коментарів і від жінок, і від чоловіків. Пишуть співаку і вірші і порівнюють з Шварценеггером. Ми вибрали найцікавіші. Серед них (пряма мова - ред.): "Огонь. Хотим увидеть ваши кубики", "Приклад працьовитості і великої сили волі! Ви мене надихаєте, Дякую!!", "Ремба перша кров", "Олежка!! Прес!!! Ми вимагаємо що Ви показали свій прес!!!", "Фигура как у Арнольда Шварценеггера і юности", "Возьми меня в свой плен", "Ох какой сексуальной мужчина", "Зая", "Тренування то добре, але не забудьте вашу суть і те що ви основне робите - пишете пісні і співаєте, бо на даний час м'язи кращі ніж нові пісні, без образ".

Нагадаємо, у Тернополі з концртом Олег Винник був 29 травня. Тоді Центральний міський стадіон був "забитий", фанати стояли і під стінами стадіону. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Петро Білецький

    РСП - сцуть кипятком !!!
  • David Starr

    Молодець, правда не всі пісні можна слухати, але то таке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up