Випускники зі слізьми та посмішками прощались зі школою під "Тартак"


Випускники зі слізьми та посмішками прощались зі школою під "Тартак"
  • Свято "Випускник 2017" провели на Центральному стадіоні, у суботу, 24 червня. 
  • Цього року зі школою попрощалось 1173 тернопільських одинадцятикласників.
  • Випускники отримали 117 медалей: 73 золотих та 44 срібних.
  • Під час свята нагородили переможців конкурсу на кращий вишитий український костюм. Переможець кожної номінації отримав 10 000 грн. 

Після урочистої ходи містом випускники та їх батьки і гості зайняли місця на Центральному стадіоні. Переможці конкурсу вишиванок отримали призи. Випускників, які вчились краще всіх та вдало здали ЗНО нагородили медалями. 

 

Відео дня

Після усіх урочистостей на сцену вийшов головний гість свята - гурт "Тартак".

- Для нас це дуже незвчино, бо ми сьогодні виступаємо на стадіоні, - розповів лідер гурту Олександр Положинський. - Аудиторія чітко сегментована. Це люди приблизно однакової вікової категорії та одного соціального статусу. Незвично, що ми дуже мало виступаємо. 

Тернопільським випускникам Олександр побажав, щоб кожен з них вибрав своє місце в житті, ту дорогу, яка надихатиме. І, щоб кожен випускник досягнув успіху і обрав ту справу, яка до душі. 

Те, що головним гостем цього року став "Тартак", неочікувано, кажуть випускники. 

- Якщо чесно, то гурт непоганий, але ми не дуже задоволені, - кажуть випускниці 19-ї школи 11-А класу Олена Папроцька та Мар'яна Гавришко. - Погано, що немає ведучого. Минулого року з Притулою було дуже цікаво. Цього року якось нудно. Але у нас величезна кількість випускників в школі. Три класи. І тішить, що немає дощу та спеки.

Але незважаючи на це, настрій у дівчат веселий, адже вони закінчили школу і попереду наступний етап в житті. Олена Папроцька отримала медаль, планує стати лікарем. А Мар'яна, жартуючи каже, що буде Першою леді. 

- Я поступатиму на міжнародні відносини, - додає дівчина. - А з медаллю мені не пощастило.

Думки щодо "Тартака" розділились. Є і ті, кому подобається виступ цього гурту.

- Гурт цілком влаштовує, - кажуть випусники школи №26 11-Б класу. - Емоції у нас класні. Щасливі, що нарешті цих 11 років пройшло. 

Сукні за сотні доларів та корони

Випускниця 11-А класу 19-ї школи Анастасія Дідух замовляля дизайнерську сукню в США. Скільки коштує сукня дівчина не зізнається, але каже що трішки менше 1000 доларів. Свій образ дівчина доповнила короною. 

20 хвилин

Випускниця 11-Б класу школи №29 Діана Стечишин також прийшла з короною. Дівчина каже, що вирішила її придбати спонтано.

- Просто приміяра її в магазині і вирішила, що буду королевою випускного, - каже Діана Стечишин. - А сукню замовляла в української дизайнерки зі Львова. Я про таку сукню мріяла з восьмого класу. Вона коштує 15 000 гривень, але віддати за неї таку суму не шкода було. Я її ще одягну, і не раз. 

20 хвилин

А випускниця 11-А класу 26-ї школи Анастасія Садчик прийшла у патріотичній сукні з гербом України на спині. Такий дизайн придумала мама дівчини, а пошили її в салоні. 

- Ця сукня нам обійшлась в межах трьох тисяч гривень, не більше, - каже Анастасія . - Але я задоволена.

20 хвилин
20 хвилин

Медалістка з першої гімназії Ольга Кушнеренко придбала свою сукню у Тернополі за дві тисячі гривень. Дівчина каже, що для неї сукня не головний атрибут сьогоднішного свята. 

- Мені сподобався фасон, я приміряла, - розповідає дівчина. - Я довго не шукала сукню. Ця мені підійшла і я її купила. 

20 хвилин

Хлопці до своїх випускних костюмів були не менш прискіпливими. Випускники розповіли, що більшість з них костюми вибирали або з мамою, або з дівчиною. І тратили на одяг та взуття від 2000 до 6000 грн. Хлопців в кедах, як у попередні роки - не було. Усі вибрали класичний набір - костюм, сорочка та туфлі, краватки або метелики. Дехто не одягав ні краватки, ні метелика. Традиційно більшість обрали темні кольори костюмів. Також були білі, рожеві, червоні та блакитні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    коли наші люди стануть нормальними людьми а не стадом яке крім грошей нічого не розуміє
  • Елена Карелина

    Вітаємо випускників та нагадуємо, що з 29 червня 2017 відкрита можливість формування електронного кабінету вступника. У ТНТУ ім. І. Пулюя (вул. Руська, 56, ауд. 106) фахівці допомагають вступникам зареєструвати електронний кабінет та подати документи до ВНЗ України.
  • Ігор

    Ті випускники такі пяні були)))
  • Анонім

    Що можу сказати щодо даної показухи все це  галімі понти , пережиток совка ,і марна трата грошей .Щодо сукні за 1000 баксів ,то я сумніваюсь ,що в США її замовляли скоріш за все десь тут у нас в якомусь ательє змастрячили і всі діла ,ну максимум купили в галімому Китаї на аліекспрес і не за 1000 баксів ,а в рази меньше . Я ось не розумію нах.... такі бабки викидати ,якщо можна ці гроші вкласти в інститут це ж світова практика . Ось попривчають мами з татами до  витрачання грошей на любу забаганку ,а то чадо буде думати ,що гроші легко дістаються  ,і що можна не працювати ,а тільки сидіти на шиї у батьків ,котрі по Італіях тяжко працюють і своє здоровя зношують .

    Anonymous reply Анонім

    судячи з усього батьки жили дуже бідно і цей комплекс залишився в їхньому підсвідомому
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up