Господарі домашніх улюбленців вірять, що собака принесе успіх у 2018-ому році

Господарі домашніх улюбленців вірять, що собака принесе успіх у 2018-ому році

2018 - рік собаки і чимало власників цих домашніх улюбленців вірять, що тварини принесуть їм успіх та щастя цього року. З перших днів Нового року тернополяни активно розміщують фото своїх вірних друзів. Своїми розповідями про улюбленців господарі поділилися з "20 хвилин". 

Для старшого офіцера групи по роботі з особовим складом та громадськістю обласного військкомату Олени Величанської її кокер-спанієль Дені і є удачею.

- Ми живемо з суцільною удачею з моменту його прибуття до домівки: шерсть по підлозі, шерсть по закутках,  на диванах і  у тарілках, кісточки у ліжку та під ліжком. Якщо ти до цього готовий,  то це і є щастя, - каже пані Олена. -  Бо справді море позитиву, радості і обнімашок та поцілунків. Від нього очей не можна відвести. А ще ми співаємо разом.  Так, співаємо. Є мелодія одна,  під яку він починає підвивати. Це взагалі щось неймовірне. Ось така у нас удача!

Відео дня

Кінолог Володимир Машталер вірить в те, що 2018-й точно принесе йому удачу. Адже це рік собаки, а він з ними працює щоденно. І має двох власних улюбленців.

- У мене є німецька вівчарка Рік та кокер спаніель Арчі, - каже Володимир. - Обоє - собаки з пошуку вибухових речовин та зброї. Ріка я сам купив, а Арчі подарували. Я вірю в успіх у цьому році як для собак, так і для їх господарів.

Тернопільська перукар-стиліст Ольга Гондз - власниця боксера Райди.

Собака живе у родині пані Ольги вже 8 років. І жінка вірить, що домашня улюблениця обов'язково принесе успіх та щастя у 2018 році. 

- Райда дуже позитивна, розумна, ми всі її дуже любимо, - ділиться Ольга Гондз. - Особливо її любить моя мама. Райда від неї просто не відходить. 

У студентки Миросливи Муквич собака породи хаскі. Його звуть Макс. Йому 2 роки.

- Назвали ми його так в честь одного із собак з фільму "Білий полон", - розповідає дівчина. - Купили його маленьким в одному з інтернет-магазинів. Він був дуже милим собакою. А зараз Макс дуже норовливий. З миски не їсть, любить, коли його годують з рук. Обожнює м'ясо - справжній вовк. Ненавидить самотність. Якщо його хоч на годину залишити вдома самого, то сусіди вже телефонують, мовляв, зробіть щось з тим собакою, він виє, наче скажений. І справді, у нього дуже потужний голос. Вірю в символи року, але не фанатично. Впевнена, що такий собака, як у мене, приноситиме нашій сім'ї щастя і успіх не лише у свій рік, а й в наступні.

У коментарях до статті діліться фотографіями своїх улюбленців, вказуйте кличку та породу!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Ха, яке домашня собака має відношення до гороскопу, ще й "Жовтої собаки"? Хоча головне - вірити )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up