Партнер рубрики Події

Війна забрала життя військового з Бережанщини Андрія Цьотея

Війна забрала життя військового з Бережанщини Андрія Цьотея

Про смерть військовослужбовця повідомила Бережанська міська рада. Загиблий захисник всього три дні не дожив до свого 53-річчя.

Небесне військо Бережанщини поповнилося ще одним воїном. Віддав життя за Україну військовий Андрій Цьотей. Про це написали на Фейсбук-сторінці Бережанської міської ради.

Цьотей Андрій Юліанович народився 4 березня 1971 року. Був старшим солдатом, кулеметником 2 стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону військової частини А0998. Учасник АТО. Відійшов у вічність 1 березня 2024 року біля населеного пункту Торецьк Донецької області.

Чин похорону Героя, який віддав життя за Україну, відбудеться в четвер, 7 березня 2024 року, о 12.00 в Церкві Святої Трійці у місті Бережани.

Відео дня

– Кортеж з тілом нашого захисника дістанеться рубежів громади – села Комарівка, орієнтовно о 11.15-11.30. Далі, приблизно о 11.40-11.50, кортеж пройде вулицею Тернопільська на площу Ринок до Церкви Святої Трійці. Віддаймо останню шану Воїну, який поклав життя за Україну! – закликають у повідомленні від міської ради.

Похоронять Андрія Цьотея на Алеї Героїв кладовища села Рай.

Щирі співчуття родині, друзям та близьким! Сили та міцності пережити цю важку втрату…

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» писали, що у Бережанах 6 березня попрощалися із загиблим Петром Сендецьким. Мешканці міста віддали останню шану воїну, який віддав життя за Україну.

 

Читайте також:

Зборівська громада втратила захисника Володимира Атаманчука

На фронті загинув військовий з Козівської громади Руслан Біленький

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Ірина Ореховська

    Світла пам'ять і царство небесне ГЕРОЮ УКРАЇНИ Низький уклін Тобі
    А рідним щирі співчуття
  • Nadia Kin

    Вічна пам'ять герою
  • Olga Rozdolska

    Вічна памʼять. Співчуття рідним.
  • Оксана Фармега

    Вічна пам'ять царство небесне а рідним співчуття

keyboard_arrow_up