Партнер рубрики Події

Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем

Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем

У світлий День Воскресіння військові капелани звернулись до усіх військовослужбовців з привітаннями та побажаннями миру і Божої опіки

Військові капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ привітали захисників і захисниць з Великоднем. Відео вітання оприлюднили в Фейсбуці на сторінці бригади.

— Дорогі військовослужбовці, вельмишановна українська родино! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Воскресіння Христового! Нехай Великодні свята наповнять ваші серця світлом, а Господь благословить Вас та Ваші сім'ї. Усіх благ та гараздів Вам! Христос Воскрес! — звертаються капелани. 

Відео дня

Також з Великоднем військовослужбовців привітав капелан 105 окремої бригади тероборони ЗСУ, отець Євген Флиста.

— Боронячи наш рідний край і кожне життя, яке сьогодні дуже цінне для кожного військовослужбовця, бажаємо, щоб саме сьогоднішній день Воскресіння Господнього, був для нас великим поштовхом, великою надією, великою мрією. Коли ми мріємо, ми тоді можемо боротися, ми тоді сильні духом, ми тоді під Божим промислом і його благословенням. І тому сьогодні, в цей день, коли Господь перемагає все нечисте, він показує, що життя триває і триватиме. Христос воскрес! З Богом до перемоги!, — зазначив він.

За словами капелана 80 батальйону 105 окремої бригади тероборони ЗСУ, отця Петра Сачка, свято Христового Воскресіння приносить радість.

— Бажаємо вам, дорогі побратими та посестри, українці та українки, щоб світлий празник Воскресіння Христового просвічував кожного з вас. Пам’ятайте, що Христос воскрес і смертю смерть подолав. І те, що ми робимо, показує, що Бог діє разом з людиною, на скільки Бог потребує кожного з нас, щоб захистити наш народ, нашу країну, щоб нарешті добро перемогло зло, а світло перемогло темряву. Нехай Господь охороняє кожного з вас, — сказав капелан.

Також в прес-службі бригади розповіли як військові освячували паски. 

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» розповідали Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів Багато тернополян йшли до церков усією сім'єю. Люди одягали вишиванки. Дехто приносив на освячення Великодні кошики. Шукайте себе та знайомих на фото!

Читайте також:

Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки

6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • PM

keyboard_arrow_up