Внесли зміни до бюджету Тернополя: додаткові кошти підуть на лікарню, електротранс і житло для поранених АТОвців

Внесли зміни до бюджету Тернополя: додаткові кошти підуть на лікарню, електротранс і житло для поранених АТОвців
  • 600 тис.грн. спрямують на влаштування спортивного майданчика на території біля ЗОШ №25 та понад 3,7 млн. грн. - на реконструкцію приймального відділення лікарні швидкої допомоги.
  • Також виконавчий комітет виділив на фінансову підтримку КП «Тернопільелектротранс» 8 млн грн для забезпечення роботи підприємства.

Додаткові кошти на облаштування та ремонт об’єктів соціальної інфраструктури спрямували на засіданні виконкому 4 серпня. Про це йдеться на сайті міськради.

  • На засіданні виконавчого комітету внесли зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік, – йдеться у повідомленні міськради. – Як пояснює міський голова Сергій Надал, збільшується дохідна та видаткова частина бюджету за рахунок субвенцій на суму понад 6,3 млн грн.

Частина цих коштів спрямовуються на виплату для отримання жилих приміщень для сімей осіб, які отримали під час безпосередньої участі в АТО поранення, контузії, каліцтва або інші захворювання.

Також за рахунок субвенції з державного бюджету буде спрямовано 600 тис.грн. на влаштування спортивного майданчика на території біля ЗОШ №25 та понад 3,7 млн. грн. - на реконструкцію приймального відділення лікарні швидкої допомоги.

Відео дня

Також виконавчий комітет виділив на фінансову підтримку КП «Тернопільелектротранс» 8 млн грн для забезпечення роботи підприємства.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up