Партнер рубрики Події

Вночі біля бару "Теко" була бійка. Під час сутички пістолет вистрілив одному з відпочиваючих в живіт (оновлено)

Вночі біля бару "Теко" була бійка. Під час сутички пістолет вистрілив одному з відпочиваючих в живіт (оновлено)
  • Про бійку, яка трапилась у п'ятницю, 8 червня, близько 2.30 на вул. Кн. Острозького, у редакцію "20 хвилин" повідомив читач Андрій.
  • В поліції кажуть, що була і бійка, і стрілянина. Є потерпілий, але з ним все гаразд. 

- Близько пів третьої ночі за апеляційним судом відбулася масова бійка, близько 20 чи 30 чоловік, було три екіпажі патрульної поліці, - повідомив читач Андрій. -  Чоловіку в живіт вистрілили гумовим набоєм. Потерпілий в лікарні. Стріляв один тернопільський біатлоніст, доброволець. Його затримали.

Як повідомили в управлінні патрульної поліції в Тернопільській області, виклик до них надійшов о 2.20. Заявник повідомив, що в дворі біля апеляційного суду чути звуки схожі на постріли та відбувається бійка. 

- Хоча заявник повідомляв, що це на вулиці Шептицького, але все відбувалось біля бару "Теку", - кажуть в патрульній поліції. - Одного з чоловіків підозрюють у пострілі. Потерпілого забрали в лікарню. На місці події виявили чотири камери.

Відео дня

В ГУ Нацполіції Тернопільської області інформацію підтвердили. Кажуть, що вночі з 7 на 8 червня біля бару "Теко" шуміла компанія. Їх намагався заспокоїти тернополянин, він повідомляв на лінію "102". Проте галас не припинявся і чоловік вирішив розібратися самостійно. 

- Коли він прийшов під заклад, на сходах сиділа компанія з двадцяти людей, там були і хлопці, і дівчата, - коментують в управлінні. -  Коли чоловік зробив їм зауваження, вони не відреагували, а одна з дівчат почала йому грубіянити. Чоловік дав їй ляпаса. За потерпілу заступилися хлопці з натовпу і почалася шарпанина. Тоді чоловік витягнув пістолет і сказав, щоб до нього не наближалися, бо він захищатиметься.

В цей момент підійшли патрульні і попросили чоловіка сховати зброю. Коли він забирав пістолет у кобуру, на нього накинулася дівчина, а за нею й інші хлопці.

- Під час тієї сутички пістолет вистрілив одному з відпочиваючих в живіт, - кажуть в управлінні. - Травмованого забрала швидка. Але він з лікарні пішов. 

За словами поліцейських, куля була гумова, тому рана не проникаюча.  За даним фактом правоохоронці відкрили два кримінальних провадження: відповідно до заяви тернополянина - стаття 125 частина 1 ККУ - умисне легке тілесне ушкодження та 296 частина 4 - хуліганство. Триває слідство.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Roman Yosyfovych

    ce efekt stadnogo instynktu...pozbyrayutsya vsyake... bezmozgle v nochi i hamlyat  perehozym. v 2.20  lyudy  splyat ,  a ne po vulychyah  buyanyat....takyh treba ne gumovymy  , a gazovymy kulyamy rozganyaty--bilshyy efekt bude....ludy --de b vy nebuly --zalyshaytes lyudmy!!!!
  • Alexandr Rekka

    .........женщина с пистолетом системы Глок там стреляла . Как говорил Шилов Вот пущай дети-полицаи ее в Украине и ищут
  • Alexandr Rekka

    яка полиция в Украине? В Украине детсадояселевское посмешище в форме Глубоко не ПОЛИЦИЯ что, в ЕВРОПЕ Жополизы и тд Полиции и власти не было  20 лет нет и небудит Одни УЕБКИ
  • Vitaliy Vitalya

    На фіга та поліція? Люди самі дисципліну наводять!!! Позакриваються в норах і сидять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up