Партнер рубрики Події

Вночі на Тернопільщині горіли будівля та два автомобіля. Що відомо

Вночі на Тернопільщині горіли будівля та два автомобіля. Що відомо

11 липня вночі виникли дві пожежі на території Тернопільського району. Ще одна пожежа автомобіля трапилась 9 липня у Чорткові.

00.07 у с. Великий Глибочок Білецької територіальної громади Тернопільського району на вул. Середній Кутянській горіла господарська будівля.

Внаслідок пожежі знищено речі побутового вжитку на площі 10 м кв., будівельні матеріали на площі 10 м кв., а також 10 тюків соломи, пошкоджено дерев’яний перестінок будівлі.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Відео дня

Пожежу ліквідовано. Під час гасіння врятовано три будівлі.

Ще одна пожежа виникла о 00:51 у смт Козова Тернопільського району на

вул. Ушинського. Горів “ВАЗ-2107”. Внаслідок пожежі знищено моторний відсік, а також ліве переднє колесо та передні фари автомобіля на загальній площі 1 м кв., пошкоджено праве переднє колесо та панель приладів автомобіля.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано. Під час гасіння врятовано даний автомобіль.

А 9 липня о 22 год 57 хв у м. Чорткові горіло «AUDI A6». Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 1 м кв.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано. Під час гасіння пожежі врятовано даний автомобіль, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Читайте також: Згоріли меблі та телевізор: у селі на Тернопільщині виникла пожежа у житловому будинку

У Довжанці масштабна пожежа на фермерському господарстві. Що відомо

  • З січня по травень 2022 року в області зареєстровано 1098 пожеж. У полум’ї загинули 13 та зазнали травмування 12 людей! Вогнем завдано великих економічних втрат: знищено та пошкоджено 231 будівлю, 39 одиниць автотехніки.
     
  • Як свідчить статистика, домінуючими є пожежі, що виникли через необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок, порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації нагрівальних приладів. В переважній більшості винуватці - самі люди: зазвичай до лиха призводить нехтування елементарними правилами пожежної безпеки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up