Вночі у Тернополі працювали 34 одиниці снігоочисної техніки. А на вашій вулиці були комунальники?

Вночі у Тернополі працювали  34 одиниці снігоочисної техніки. А на вашій вулиці були комунальники?
  • У міській раді Тернополя повідомили, що вночі, 18 січня, до очищення вулиць Тернополя від снігу було задіяно 34 одиниці снігоочисної техніки.
  • Дивіться, як дізнатися, хто відповідальний за ту чи іншу територію та куди скаржитись на неякісне прибирання снігу.

17 січня на території Тернопільської громади спостерігалося ускладнення погодних умов.

Так, через хуртовину, пориви вітру та ожеледицю комунальні служби і підрядні організації вночі 18 січня працювали у посиленому режимі.

Механізоване очищення та посипання доріг, тротуарів і зупинок громадського транспорту в центральній частині Тернополя, у мікрорайоні Новий Світ, на масивах «Східний» і «Сонячний», в Промисловому районі, Старому Парку, «Канаді», Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади здійснювало 26 одиниць спецтранспорту та дорожні працівники підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Відео дня

Ще вісім одиниць снігоочисної техніки ТМШРБ «Міськшляхрембуд» працювало вночі у мікрорайоні «Дружба».

Роботи з очищення і посипання протиожеледними матеріалами дворів та міжквартальних проїздів у Тернополі повинні забезпечувати управителі багатоквартирних будинків.

Дізнатися, хто відповідальний за ту чи іншу територію можна на Інтерактивній карті відповідальності.

Звертаємо увагу, що за даними УкрГідрометцентру, 18 січня в Україні і у Тернополі, зокрема, продовжаться снігові опади, будуть сильні пориви вітру 15-20м/с, хуртовина, на дорогах збережеться ожеледиця.

Прохання до водіїв з відповідальністю та обережністю віднестись до ситуації, без потреби не виїжджайте на дороги та не залишайте автомобілі на дорогах та проїжджих частинах, де працює снігоочисна техніка.

Адже автомобілі, які заважатимуть роботі снігоочисної техніки, можуть бути евакуйовані на штраф-майданчик інспекторами з паркування.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, а при виявленні небезпечних ділянок дороги або тротуару, які не прибрані від снігу чи ожеледиці, повідомляти можна на «Гарячу лінію» мерії: +38067 009 1540.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач31

    Дійсно цілу ніч працювала техніка, район з/вокзалу, гуркіт був серйозний

keyboard_arrow_up