Водій, що пошкодив авто на дорозі "Тернопіль-Львів", виграв суд, але "тяганина" триває

Водій, що пошкодив авто на дорозі "Тернопіль-Львів", виграв суд, але "тяганина" триває
  • Тернополянин Сергій Гнатишин виграв суд першої інстанції за позов щодо пошкодження лобового скла автомобіля на дорозі  “Тернопіль-Львів”, де було неякісне дорожнє покриття. 
  • Суд першої інстанції виграли і патрульні, що пошкодили два службових авто. Підрядна організація подала апеляцію на рішення обох судів.

Як раніше повідомляли журналісти  “20 хвилин”, патрульні, які побили два службові автомобілі на дорозі “Тернопіль-Львів”, суд першої інстанції виграли у листопаді. Підрядна організація, що проводила ремонт дороги, подала апеляцію.

Судове слухання мало відбутись у Тернопільському апеляційному суді 14 жовтня о 10.00. Вже вдруге його переносять за заявою відповідачів, які не вказують причину перенесення суду.

Водій Сергій Гнатишин каже, що його колеги, які теж пошкодили автомобілі на ділянці дороги за Озерною, були  і на попередньому засіданні у справі про пошкодження патрульних автомобілів. Каже, що минулого разу причину відкладення теж не вказали.

Відео дня

- Зараз відповідач у цій справі - майстер дорожних робіт Григорій Процик, - розповідає водій Сергій Гнатишин. - Згідно з інструкцією він закріплений за цією ділянкою дороги. Відколи тягнеться справа, я його не бачив ще. На всіх засіданнях лише його адвокат. Фактично відповідачем мала би бути підрядка організація "ТехноБудЦентр".

У суді повідомляють, що без адмінправопорушника справу слухати не можуть.


За словами пана Гнатишина, адвокат відповідача стверджує, що знаки всі знаки на ділянці дороги, де проводились ремонтні роботи, були встановлені, відеофіксація доводить протилежне. Тому Сергій Гнатишин зібрав необхідні документи - серед яких і тимчасова схема організації дорожнього руху.

- Як підтверджують документи від “Облавтодору”, схема знаків мала бути погоджена в обласній адміністрації. Я надіслав запит і мені відповіли, що схема не була затверджена, - розповідає пан Гнатишин. - Я не знаю, чи зможу чогось добитись.

У чоловіка ціла папка із документами. Він каже, що судова тяганина займає багато часу, але він не може залишити справу на півдорозі.

На судове засідання, яке мало відбутись сьогодні, 14 грудня, прийшли і представники патрульної поліції, що виступають позивачами. Проте вони коментувати ситуацію відмовились. За словами патрульних, про перенесення розгляду їх не повідомили, а приходити в суд щотижня

Як повідомили працівники суду, засідання суду у справі оскарження рішення про відшкодування збитків за пошкодження службових автомобілів відбудеться після 17 грудня.

Розгляд справи про відшкодування збитків за пошкодження автомобіля Сергія Гнатишина відбудеться 18 грудня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ольга

    Невідомо
  • Медіа

    Напишіть будь-ласка коли наступне судове засідання?

    Медіа reply Медіа

    Хочемо відзняти сюжет!

    Вася reply Медіа

    Напишіть автору статті у приватні повідомлення у фейсбук

    Медіа reply Медіа

    Напишіть хто знає!
  • Sirius

    Щоб не ремонтувати дорогу належним чином встановили знаки. Їх маму це ж дорога державного значення а не якась сільська
  • Ніхто

    коли не було снігу, колега їхав до Львова і йому камінцем вибило лобовуху
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up