Партнер рубрики Події

Водія, який спровокував смертельну ДТП біля Тернополя — розшукали й затримали

Водія, який спровокував смертельну ДТП біля Тернополя — розшукали й затримали

Як з'ясувалося, водія-втікача уже двічі зупиняли патрульні за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника, який спровокував смертельну аварію біля Тернополя. Повідомляє Нацполіція області.

«За попередньою інформацією, 11 лютого близько 11.45 на вулиці Підволочиське шосе водій автомобіля BMW зіткнувся із попутним транспортним засобом та втік. У результаті удару Renault викинуло на смугу зустрічного руху, де воно врізалося в інше BMW», — розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Олександр Марченко.

Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками Управління патрульної поліції розшукали втікача-порушника. Це — житель села Смиківці 1976 року народження.

Відео дня

Як з'ясувалося, чоловік позбавлений права керувати транспортними засобами. Затриманого уже двічі зупиняли патрульні за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

У його помешканні під процесуальним керівництвом обласної прокуратури згідно з ухвалою Тернопільського міськрайонного суду слідчі провели обшук. Авто вилучили. Водій від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився. Його затримали згідно зі статтею 208 КПК. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 286 ККУ (Заподіяння смерті потерпілого або завдання тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого

Нагадаємо, внаслідок аварії до лікарні потрапила водійка Renault, а її пасажир 1978 року народження від отриманих травм загинув. З тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала й кермувальника та 5 пасажирів з іншого авто. Серед травмованих троє дітей — немовля та неповнолітні 8 й 15 років.

Читайте також:

У Тернополі спіймали водія, який ніколи не здавав екзамену і немає водійського посвідчення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач15

    Таких треба на площі привселюдно спалювати

keyboard_arrow_up