Партнер рубрики Події

Водоспад «Капець» і «Галицьке озеро»: коли затопленим дворовим дорогам дадуть раду і хто це має зробити?

Водоспад «Капець» і «Галицьке озеро»: коли затопленим дворовим дорогам дадуть раду і хто це має зробити?
  • Тернополяни тролять місцеву владу у соцмережах за величезні калюжі, скоріше схожі на міні-озера, які утворились між їхніми будинками і не пересихають навіть у спеку. Люли гірко жартують, дякуючи за це очільнику міста і всій міській раді.
  • Щодо фонтану, який б’є з каналізації, - у міськраді пообіцяли невдовзі побудувати там Галицький колектор. А калюжі на дорозі – то, мовляв, головний бік будівельника, до нього і звертайтесь.

 

За створення «релаксаційної» зони з величезними калюжами дякують тернополяни місцевій владі. Дворові дороги на Галицькій перетворились на ставки і не пересихають навіть у спеку.

  • Мешканці багатоквартирного житлового будинку на вул. Галицькій, 29б хочуть "подякувати" міському голові Тернополя Сергію Надалу та всій Тернопільській міській раді за створення "чудової" "релаксаційної" зони, - таке повідомлення тернополянина Миколи Бучинського з’явилось напередодні в одній з тернопільських груп у Фейсбук. - І запрошуємо всіх мешканців міста приєднатись та розділити нашу "радість". Вас очікує "Галицьке озеро", фонтан "Водоканал Тернопіль", гірська річка із цілющою водою та водоспад "Капець" та ще багато цікавих розваг.

Відео дня

У міськраді відхрестились від підтопленої дороги – мовляв, ремонтні дороги має виконати будівельник.

  • Даний будинок - це новобудова, яка ще не здана в експлуатацію, - повідомила речниця міськради Мар’яна Зварич, посилаючись на управління ЖКГ міськради. -  Ремонт прибудинкової ділянки повинен виконати будівельник. Щодо водовідведення - то на цій ділянці планується будувати Галицький колектор. Тендер проведений, але роботи не розпочалися у зв’язку з коронавірусом.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Валерий Шабдинов

    Вулиця Галицька - це русло річки Рудки. Нема чому дивуватись.
  • Діонісій

    на Галицькій був коллектор, але його засипали і на тому місці стоять новобудови з минулого року, от і маємо, дякувати Серьожі.
  • ігор

    Взагалі не зрозуміла мотивація людей які заплатили свої гроші за  квартири в цих будинках. Невже ніхто з них не поцікавився, а чому ж там не будувалися раніше? А раптом стільки місця під таку кількість новобудов знайшлося. Там завжди було суцільне болото, з озерцем в якому плавав будиночок, вода йшла багато років в цю низину. Так якщо там хтось наварив кучу бабла і розвів лохів то від цього те місце стало оазою? Чи може це просто болото яке покрили асфальтом?
  • саша

    меньше треба будувати в середині міста  будинок на будинку. розширяйтесь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up