Партнер рубрики Події

Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити

Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити
  • Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення міської ради оголосили закупівлю послуги ремонту волейбольного майданчика на пляжі «Циганка». Очікувана вартість закупівлі – майже 520 тис. гривень.
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися, що там планують робити та у якому стані майданчик наразі. Про це у матеріалі!

Волейбольний майданчик розташований на вулиці Білецькій біля пляжу «Циганка». Поруч – майданчик з вуличними тренажерами та відпочинкова зона. У літній період тут часто грають місцеві.

Чому ремонтують

Журналісти «20 хвилин» звернулися за коментарем до Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та запитали, чому вирішили ремонтувати майданчик.

– Щодо даного волейбольного майданчика, що знаходиться на відпочинковій зоні "Циганка" до нас неодноразово надходили звернення від містян та спортсменів, які скаржилися на його стан та просили відремонтувати, – розповіла директора міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин. – У теплу пору року на ньому регулярно проходять тренування та чемпіонати з волейболу та інших пляжних видів спорту. Також волейбольний майданчик доступний для усіх мешканців. Тож є потреба у його ремонті.

Відео дня

Наразі на сайті Prozorro опублікували нову закупівлю. Виконавця робіт ще не обрали. Очікувана вартість робіт – 519 643 грн. 

– Ці роботи були заплановані ще минулого року на 2024 календарний рік, – каже Вікторія Безгубенко-Гнатишин. – Відповідно, ми організували закупівлю послуг у форматі відкритого аукціону. Наразі ми лише оголосили і відповідно до процедури чекаємо на пропозиції від потенційних учасників. Очікувана вартість розрахована відповідно до кошторисної документації.

Як розповіла директорка міського центру фізичного здоров’я населення, на майданчику планують замінити огорожу навколо, встановити нові опори для сітки, облаштувати місця для сидіння. Також мають завезти новий пісок.

В якому стані майданчик

Журналісти «20 хвилин» оглянули волейбольний майданчик. Навколо стара огорожа із пластикової сітки. Вона погано тримається. В деяких місцях її намагались ремонтувати стяжками. Опори для натягування сутки іржавіють. Також немає місць для сидіння – лише дерев’яна лавка з якої стирчать іржаві болти.

Відповідно до проєкту договору, опублікованого на сайті державних закупівель, виконавець повинен провести ремонт до 31 травня 2024 року. У вартість робіт, відповідно до договору, входять будматеріали, демонтаж існуючих конструкцій, монтаж нової огорожі та опор, улаштування сітки та кріплень, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів піску, встановлення лавки на шість сидінь з дашком, також послуги з транспортування тощо.

А як вважаєте ви, чи варто витрачати кошти на ремонт волейбольного майданчика? Проголосуйте та пишіть свою думку у коментарях!  

Опитування

Чи потрібно ремонтувати волейбольний майданчик?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач45

    Категоричне ні! Всі гроші на захист України!
  • Andriy Hladiy

    Тра списати пару гривен ))
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    Усе для місцян...Коли у корумпованому,щось -типу для людей будується-чекай поряд забудову,бару,кафе,кіоску...
  • Наталя Маліновськаа

    Це громадське місце

keyboard_arrow_up