Партнер рубрики Події

Володимира Труша призначили головою Тернопільської обладміністрації

Володимира Труша призначили головою Тернопільської обладміністрації

Указ про призначення Володимира Труша головою Тернопільської ОДА Президент підписав сьогодні, 19 березня.

Президент України Володимир Зеленський уже провів зустріч з новопризначеним головою Тернопільської обласної державної адміністрації Володимиром Трушем.

«Вітаю з призначенням на відповідальну посаду, бажаю успіхів у роботі», – сказав Глава держави, вручаючи очільнику облдержадміністрації службове посвідчення.

Указ про призначення Володимира Труша головою Тернопільської ОДА Президент підписав 19 березня.

Відео дня

Володимир Зеленський наголосив на важливості вирішення нагальних проблем регіону. Зокрема, йшлося про реалізацію інфраструктурних та інвестиційних проектів на Тернопільщині.

Зі свого боку голова Тернопільської обласної державної адміністрації подякував Президенту за довіру.

Довідка. Володимир Труш народився 1980 року в с. Лучинці Рогатинського району Івано-Франківської області. Має вищу освіту. У 2002 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальностями «Фінанси» (магістр з економіки та підприємництва) та «Філологія» (бакалавр з філології). У 2019-му закінчив Дубенську філію Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (бакалавр з права).

З 2002 по 2008 рік працював у структурі податкової міліції Івано-Франківської області. У 2016-2019 роках займався підприємницькою діяльністю.

З листопада 2019 року – голова Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

Читайте також Президент звільнив Ігоря Сопеля з посади очільника обладміністрації. Хто його замінить?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Serhii Volynskiy

    Надіюсь,це не онук (чи родич)відомого українського художника...
  • Serhii Volynskiy

    Але й мордяка....видно,що салоїд...З бюджету))
  • Ненза

    Шмигаль поставив свого, готуючи його на Київ. Чудово видно ставлення Зе-орди і їбаната з кварталу до області: то дурбелика глухонімого пришлють, то вуйка з рогатина
  • Лидия Олексюк

    А що в нашій області не було кого поставити га цю посаду. Президент обіцяв, що не буде кумовства, а цей знайомий і колега теперішнього прем'єра

    Лидия Олексюк reply Лидия Олексюк

    John Bonny А ви впевнені...

    John Bonny reply Лидия Олексюк

    Ну ж не кум і не родич
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up