Партнер рубрики Річниця Революції Гідності

"Вони заплатили за Україну надто велику ціну": День Гідності і Свободи у Тернополі

"Вони заплатили за Україну надто велику ціну": День Гідності і Свободи у Тернополі
  • 21 листопада минуло 6 років, відколи в Україні відбулася Революція Гідності. Люди, котрі вийшли на Майдан, назавжди ввійшли в історію.
  • У Тернополі родини загиблих, десятки тернополян та представники влади вийшли на мітинг-реквієм з нагоди 6-ї річниці Дня Гідності та Свободи на площу Героїв Євромайдану. 

 

Біля пам'ятника Небесній Сотні священнослужителі відправили службу - помолились за загиблих героїв, їх родини та тих, хто зараз захищає нашу землю на Сході. 

Рідні загиблих, представники влади та правоохоронних органів, військові та десятки тернополян поклали квіти та запалили свічки біля символічного знаку пам’яті Героїв, та вшанували загиблих учасників Революції гідності. 

Відео дня

Батько героя Небесної сотні з Тернопільщини Устима Голоднюка Володимир звернувся до всіх присутніх із проханням пам’ятати, що ми єдина країна та подякував всім героям. 

Мати загиблого Тараса Слободяна Марія каже, що її ще досі болить серце за свого сина та всіх синів України, які загинули на Майдані. 

Тернополян Микола розповідає, що у нього Бог зберіг усіх рідних та друзів на Майдані. Проте цей день, 21 листопада, для нього дуже важливий. 

Під час для усіх присутніх підготували святкову програму. Щоправда чимало присутніх між собою казали, що сумніваються у доречності такої кількості пісень на заході приуроченому до Дня Гідності та Свободи. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Ольга Стецько

    Вічна слава герою України!
  • Саша Крест

    Вчора розмовляв з однією зебілкою у ТЕРНОПОЛІ.... у ТЕРНОПОЛІ!!!
    нє на ДАМБАСЄ...
    - Сякий-такий Порошенко почав війну.
    - Так то ж Путін ввів армію.
    - Нехай би Порошенко здався ще в 2014, то ніякої війни і не було б.
    - Так і України не було б.
    - Ну й що, 300 років з Росією жили і все добре було.
    До речі, жіночка вчителька української мови та літератури , розмовляє на чистій літературній українській мові....  Це повний ПИСЕЦЬ!!!!

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Віддай, БИДЛО, частину своєї нерухомості. якою ти любиш хвалитися, на боротьбу з Росією - може, менше буде гинути нормальних людей. І твоє нікчемне життя, може, набуде якогось смислу і не буде зводитися до вихвалянь у  стилі типового БИКА апартаментами, хатньою робітницею, поїздками на US Open, гаванськими сигарами... І про власні роги, може, забудеш.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Дивно, БИДЛО, що ти, спілкуючись з тими, хто "розмовляє на чистій літературній українській мові", залишилося безграмотним "фуйлом". І маю великий сумнів, щоб хтось тобі сказав "нехай би Порошенко (якого ти ладен цілувати в задницю і навіть лізти в неї навіть без шматочка господарського мила) здався ще в 2014 - це плід твоєї хворої уяви".
    Ось іще один її прояв - ти, БИДЛО, спеціаліст вельми широкого профілю:
    Саша Крест reply Ігор Дуда 11 липня 2018 р. ох-хо-хо... пореготали... так ти ще й спеціаліст в області гінекологічних захворювань? хоча це й не дивно... манду ти завжди полюбляв полизати... скільки перелизав і сам не пам"ятаєш... звідсіля і походить така любов до молочниці... спеціаліст широкого профілю по "сиру"... поглянь у дзеркало на язика... білого кольору?  так то молочниця, можливо... хто його зна? тому, коли тріпак з'явився... то це навіть нікого і не здивувало... хай і надалі щастить журналісту-гінекологу у боротьбі з молочницею... і тріпером...
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/kumir-rodom-z-ditinstva.html

    Ігор Дуда reply Ігор Дуда

    Припускаю, скоро мають вилізти зі своїми зауваженнями суворі цензори "ПРОСТО я" і аж цілий "дед", але все ж скористаюся свободою висловлювання власної думки: а як же це ти, "вушасте" ЧМО саша крест (пропущу решту кличок) у розмові з тою, як ти називаєш, "зебілкою" у ТЕРНОПОЛІ (віддаю належне твоїй бидлячій тактовності) не згадало про мене. Ти ж любиш про мене згадувати і за чаєм з печивом у Лондоні, і в Нью-Йорку і ще  всюди, чим ти вихвалялося як типовий БИК зі звичками сноба... З чого б це, цікаво? Спільних справ у "бізнесі" (і, відповідно, конфліктів) у нас не було; вважати "колегою"у журналістиці таке безграмотне ЧМО, як ти, навіть якось образливо.... Залишаються роги, які виросли у тебе на голові частково і завдяки мені, і які тебе постійно муляють і штовхають на написання справжньої маячні, яку я іноді дозволяю собі зацитувати.

    Герасимчук Ростислав reply Саша Крест

    Нажаль таких багато.

    Анонім reply Герасимчук Ростислав

    Підтримую . Зараз повилази всякі риговські недобитки і качають права .
  • Руслана Коцур

    Вічна пам'ять, царство небесне,Героям України.
  • Анонім

    А яку ціну Україна заплатила за так званого царювання Зе , через якого і договорняки у мінську з всякими мудаками ми кожного дня втрачаємо наших військових . Сьогодні 7- поранено ,а все через некомпетентність і зашуганість так званого головнокомандувача . Це на його совісті всі поранені і загиблі за його царювання. Це на його совісті здача території сепарам які після так званої зустрічі  з х......м зайдуть на ту звільнену територію і будуть панувати і обстрілювати наших військових.

    David Starr reply Анонім

    Брехня.

    Анонім reply David Starr

    Де брехня :
    1. Подивись ранкове зведення за 21.11.19 - 7 поранено , українські військові два рази запрошували режим тиші щоб забрати поранених .Сепари ніби погоджувались ,а потім ж обстріляли.
    2.Що  може брехня ,коли на початках царювання Зе у мінську такий собі пан Кучма домовився , про чергове перемиря результат -4 загиблих яких розтріляли з РПГ і таких випадків купа, коли нашим військовим не дають відкривати вогонь у відповідь .Щось раніше по новинах ,радіо говорили скільки наші військові відкривали вогонь у відповідь ,а зараз 0 інформації .
    3.Що може брехня коли здавали Станицю Луганську і туда в штацькому зайшли москалі і сепари ,а Пасічник почав роздавати розпорядження щодо Станиці Луганської . Після так званої норманської зустрічі сепари і москалі зайдуть на решту території .
    Брехня це тоді коли має бути семидений режим припинення вогню , а воно відсутнє ,а все це зелене командування нам п.....ь ,що 7 днів сепари не стріляли ,і в спішному порядку відводять вояк ,руйнують фортифікаційні споруди ,а сепари цього не роблять ось тут є конкретна брехня від так званої влади . Як той Зе буде дивитися в очі родичам загиблих вояків які  відвойовували ці території власною кровю поки цей блазень на сценах дурника корчив .

    David Starr reply Анонім

    Не тим ти переймаєшся, шукати справедливість на емоціях багато розуму не потрібно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up