Партнер рубрики Події

Редакція «20 хвилин» збирає кошти на авто для підрозділу, де служить наш журналіст. Допоможіть

Редакція «20 хвилин» збирає кошти на авто для підрозділу, де служить наш журналіст. Допоможіть
Наш колега виконує поставлені бойові завдання

Друзі, війна триває. Кожен із нас, впевнені, робить все можливе, аби наблизити перемогу. І від вчинків кожного багато чого залежить! У нашому єднанні – наша сила. Разом – до перемоги!

Редакція «20 хвилин» з перших днів війни – на інформаційному фронті. Ми стараємось бути максимально корисними як для тернополян, так і наших воїнів. Висвітлюємо важливе, необхідне, розповідаємо про наших Героїв, волонтеримо та всі молимося за мир у нашій країні.

А один з наших колег (персональні дані не будемо називати з міркувань безпеки) змінив інформаційний фронт на службу в ЗСУ. Зараз журналіст – уже армієць, який виконує поставлені завдання у зоні бойових дій. Ми періодично на зв’язку з ним і отримуємо новини з фронту. Наші воїни роблять все можливе, аби пришвидшити перемогу, вони боряться з ворогом, але також потребують нашої підтримки та допомоги.

У підрозділ, де служить наш колега, термінове потрібне авто. Не для власних потреб, а для того, щоб виконувати поставлені завдання. На жаль, транспортні засоби там дуже швидко виходять з ладу… Війна, самі розумієте.

Відео дня

Ми розуміємо, що автомобілі зараз – чи не найперше, про що просять бійці ЗСУ. Від імені редакції ми звернулися за допомогою до місцевих підприємців, які також активно волонтерять та підтримують нашу армію.

Ми дуже вдячні, що деякі з них відгукнулися і готові долучитися до збору коштів на купівлю автомобіля. Зараз же, любі читачі, ми звертаємося до вас. Якщо ви маєте можливість допомогти фінансово, ви можете перерахувати кошти. Усе прозоро та відкрито.

Якщо ви готові допомогти контактами чи знайти автомобіль, будемо вдячні за будь-який відгук. Про зібрані кошти та купівлю авто ми обов’язково прозвітуємо.

Наша редакція є незалежною та понад 20 років працює в Тернополі. Разом з вами ми багато переживали, викривали та перемагали. Впевнені, що нам під силу вирішити і це завдання – допомогти воїнам з передової, підрозділу, у якому зараз служить наш колега.

Будь ласка, якщо ви маєте інформацію чи питання, звертайтесь за телефоном або на будь-які месенджери до мене, головної редакторки сайту «20 хвилин» Наталії Бурлаку. +38 097 445 82 67.

Перерахувати кошти можна на картку: 5168757406601627 (Іноземцева Юлія Ігорівна). PayPal: [email protected].

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Dostavka Auto

    +380502456404 Допоможу з пригоном, деталі по тел. Робота без оплатна
  • Igor Igor

    А чо не зробити щоб звітам забирати машиши підробити і назат

keyboard_arrow_up