Партнер рубрики Події

Впіймали собаку, який накинувся на Оксану Малінович і пошкодив їй руку

Впіймали собаку, який накинувся на Оксану Малінович і пошкодив їй руку
  • Артистка дуже втішилась новині, що пса зловили. Тепер за ним спостерігатимуть 10 днів. Окрім того, він більше не кидатиметься на людей.
  • Оксана Малінович усім дякує за слова підтримки, за повідомлення та побажання швидкого одужання.

Собаку, який днями у центрі міста накинувся на заслужену артистку України Оксану Малінович, знайшли і впіймали. Пес тепер проведе 10 днів на карантині, під час якого за ним спостерігатиме ветлікар.

Нагадаємо, вранці 18 березня, близько 8 ранку, пані Оксана з домашнім улюбленцем, як завжди, прямували на прогулянку в бік парку Шевченка. Дійшла до переходу через вулицю Крушельницької – з іншого боку летить величезний кудлатий чорний пес і кидається на її собаку. Оксана підхопила улюбленця на руки. Чорний пес кинувся на неї. Далі все, як в тумані. Собака їй руку погриз, якби не сережка, вона би вже була без вуха.

Відео дня

Врятувала артистку інша собачниця, яка опинилась поруч. В руках у жінки був електрошокер. Лише з його допомогою вдалось вгамувати навіженого кудлатого пса. Той утік. А Оксану Малінович поклали до лікарні. Вона і зараз там перебуває в лікарні – ще до 1 квітня її колотимуть від сказу. Артистка дякує усім за підтримку та побажання швидкого одужання.

  • Собаку помістили на 10-денний карантин, ветлікар спостерігатиме за його поведінкою і станом здоров`я, - повідомила речниця управління Держпродспоживслужби в області Наталія Гресько. - Якщо не буде ознак хвороби – його вакцинують. Якщо ж хвороба проявиться, територію оголосять карантинною і вживатимуть усіх протиепідемічних заходів.

Якщо за 10 днів собака не загине, йому проведуть щеплення проти сказу, приведуть до ладу, стерилізують і шукатимуть власника. Про це повідомив директор бригади з відлову тварин.

  • Мені про те, що пса впіймали, ніхто не повідомляв, - розповіла телефоном Оксана Малінович. – От вперше чую від вас. Я дзвонила комунальникам, хотіла їм фото пса скинути – знайомі його в центрі сфотографували. Але на тому кінці дроту сказали, що все мають і собаку шукають.

Оксана Малінович запевняє, що почувається добре, наскільки добре може бути в цій ситуації. Дуже підбадьорювали слова підтримки від друзів, знайомих і абсолютно незнайомих людей. Тепер, після почутого від журналістів, запевняє, почувається ще краще.

  • До 1 квітня мушу бути в лікарні, під наглядом, - каже Оксана Малінович. – Зізнаюсь, раніше спати не могла – думки були різними. Бо сказ – це дуже серйозно. Відтепер, запевняю, все зміниться і одужаю я значно швидше. Немає цієї паніки – і це вже добрий знак та величезний крок до одужання. Я щиро дякую всім, хто був зі мною в цей період. За підтримку, за дзвінки, за щирі слова. Це, повірте, для мене – дуже важливо.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна Кононенко

    В той самий день і наш пес постраждав від тієї собаки, а також ще дві))) 😥
  • Тереза

    І що тепер скажуть захисники бездомних тварин?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up