«Врятував багато життів на війні, а сам…»: пішов з життя військовий медик Олег Бенца. Йому було всього 38

«Врятував багато життів на війні, а сам…»: пішов з життя військовий медик Олег Бенца. Йому було всього 38
  • «Олежику, як? Я не можу цього прийняти і в це повірити», – у соцмережах сотні коментарів зі словами співчуття. Йому назавжди залишилось 38…
  • Поховають військового медика у п'ятницю, 2 жовтня, на Микулинецькому кладовищі. Прощання - протягом дня, 1 жовтня, від 11 ранку у Будинку жалоби (великий зал). Час панахиди уточнюємо.  

  • Олежику, як??? Ще одна втрата, - я в це не можу повірити, не можу прийняти… Не стало мого хорошого Друга, ветерана війни з Росією, Лікаря – саме з великої літери, Олега Бенци, - написав на власній сторінці у Фейсбук ветеран війни Андрій Пристайко. - Спочивай з Богом, дорогий друже. Вічная тобі пам’ять…

Олега Бенцу у Тернополі добре знали за роботою хірургом у міськлікарні №2. Коли почалась війна, він звільнився з цивільної роботи і пішов служити – військовим медиком у 14 Окрему механізовану бригаду ім. князя Романа Великого.

У пресслужбі бригади підтвердили, що Олег Бенца служив командиром медичної роти з червня 2017 р. до листопада 2019 р., звання - старший лейтенант медичної служби.

Дуже веселої вдачі, компанійський, людина дуже позитивна. Як медик – професіонал, міг порадити, згуртувати колектив, хороший товариш, побратим, військовий, медик. Зараз колишні побратими на Сході, оговтатись від звістки, що Олега більше немає – не можуть. І щиро співчувають усім, хто його знав.    

Відео дня

Позитивний, добрий, щирий, життєрадісний – лише так друзі і побратими згадують Олега.

  • Добрим, веселим, який завжди йшов на допомогу - таким і залишиться в моїй пам'яті, - пише Masha Kotenko. - Царство Небесне, сусіде...

Лєна Місюк пам’ятає Олега ще зі студентських часів. «Завжди з посмішкою, позитивним, таким добрим і світлим...Таким залишиться у пам'яті. Хай з Богом спочиває», - написала пані Олена на сторінці загиблого товариша.

  • Смерть невблаганна... Вона наздоганяє наших захисників і на передовій, і далеко від місць, де йдуть бойові дії, - написала на сторінці Волонтерського центру «Бережани» Galyna Protsiv. - Сповіщаємо сумну звістку про ще одну втрату, про смерть Олега Бенци (26.01.1982 р. - 28.09.2020 р.), військового медика, учасника АТО/ООС, випускника Бережанської гімназії (1999). Ти залишишся в нашій памяті добрим, чуйним і життєрадісним. Вічна пам'ять!

«Не можу повірити», «не можу прийняти», «ні, цього бути не може» - таких слів у повідомленнях-співчуттях найбільше.

«Спочивай з Богом, Олежко!!! Нам буде тебе не вистачати!!! Не віриться... Ну як так.....?????»  – пише Oleg Chaykovskyy.

  • Олег Іванович, два роки ми з вами служили, - згадує Віта Левчук. - Були різні моменти - і важкі, і легкі, як кажуть, - ми їли з вами за одним столом, проводили багато часу з вами. Не можна повірити, що перестало битися ваше серце. Спочивайте з Богом. Рідним щирі співчуття!

«Вічна вам пам'ять, наш командире!!! Ми ніколи вас не забудемо», - написала Ксюха Гибало.

  • Олег!!! Нехай земля буде тобі пухом, найщиріші співчуття рідним, - пише Лариса Рошканюк. - Ще жити б і жити. Болить серце і плаче душа. Спочивай з Богом!

«Ти був хорошою людиною, чудовим батьком, лікарем, який врятував багато життів на війні, але твоє врятувати не змогли, - написала на сторінці військового медика Лариса Вітязь.  - Вічна пам'ять».

Поховають військового медика у п'ятницю, 2 жовтня, на Микулинецькому кладовищі. Прощання - протягом дня, 1 жовтня, від 11 ранку у Будинку жалоби (великий зал). Час панахиди уточнюємо.  

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям і побратимам Олега. Вічная пам’ять…

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (513)
  • Yulia Kvyatkovska-Naum

    Знала Олега особисто. Хороша  людина, моторошно казати була!  Добрий, відкритий. Завжди готовий допомогти. Молодий і красивий, успішний. Військовий.

    Вічна пам’ять . Співчуття мамі і всім близьким людям які втратили Олега. Він спас здоров’я і життя багатьом людям .

    Чому ж так несправедливо повелися з ним????? Чому?
  • Александр Дробышевский

    Вечная память
  • Lyudmyla Yurkovska

    🌹
  • Nina Onishchuk

    Vichna pamayt !

keyboard_arrow_up