“Всі продукти набагато дешевші, а ще й домашні”: у Тернополі проходять ярмарки

“Всі продукти набагато дешевші, а ще й домашні”: у Тернополі проходять ярмарки

У кількох мікрорайонах Тернополя у суботу, 12 жовтня, проходять сільськогосподарські ярмарки, де можна купити продукти за доступними цінами. 

 

Торговці з області розташувалися в трьох мікрорайонах: Дружбі, Східному та Алясці. Ярмарки проходять на проспекті Степана Бандери, 15 (майданчик перед Тернопільським міським стадіоном). На вул. Лесі Українки, 39 (майданчик перед магазином «Копійочка»). На майданчику на перехресті вулиць Миру-Дружби; 4 та на вул. Леся Курбаса ( майданчик біля ринку «Галицький»).


Продають: овочі, фрукти, крупи, готові м'ясні страви, рибу, домашній мед та навіть вазони. Тернополяни кажуть, що ціни нижчі, ніж на Центральному ринку чи в магазинах.

- Всі продукти набагато дешевші, а ще й домашні, - каже пані Галина. - Звісно, на все, що хотілось би придбати, грошей все-рівно бракує. Але тут принаймні домашні товари, тому я щорік приходжу на такі ярмарки. Сьогодні купили із чоловіком мішок цибулі по 8 гривень, а в магазині вона по 10 гривень. 

Відео дня

На ярмарку продають яблука - від 8 до 12 гривень, моркву - від 6 до 8 гривень, цибулю - 8-10 гривень. Капуста коштує від 6 гривень, але, продають й зразу посічкованою по 10 гривень за кілограм. 

Найбільша черга на ярмарку вишикувалась за яйцями, які можна було придбати по 1.75 гривні за штуку. У магазинах ж за яйце потрібно заплатити 2-2.50 гривні. 

Серед товарів особливу увагу тернополян привертають величезні коропи, вартістю 40 гривень за кілограм.

Продають і домашній мед, соти, чай із трав. Пів літра меду обійдеться у 50 гривень, а сто грам сотів - 15 гривень. 

Також на ринку можна було придбати навіть вазони лимонів чи лавру за 70 гривень. 

Як розповіли продавці на ярмарку, продавати вони ще з 7-ї години ранку і чіткої години завершення ярмарку немає. Але продавці кажуть, що десь до 15 години вже весь товар продадуть. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Mykola Prystupa

    в універсамі теж такі ціни...
  • Вікторія Кістерна

    Не знаю, де ви всі ходите, але у мене цибуля в магазині біля дому по 8 грн. Яйця по 1.80. А капуста січена на ринку так і коштує 10 грн, а так по 8 і це я не шукала, де дешевдше, а проходила повз і бачила ціни. Тому той ярмарок, не такий вже і дешевий....
  • Вікторія Кістерна

    Не знаю, де ви всі ходите, але у мене цибуля в магазині біля дому по 8 грн. Яйця по 1.80. А капуста січена на ринку так і коштує 10 грн, а так по 8 і це я не шукала, де дешевдше, а проходила повз і бачила ціни. Тому той ярмарок, не такий вже і дешевий....
  • діма

    на л украинки  магазин украиночка ане копійочка,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up