Партнер рубрики Події

Вулиця Лесі Українки залишилась без світла. Коли відновлять електропостачання?

Вулиця Лесі Українки залишилась без світла. Коли відновлять електропостачання?

Про відключення електроенергії на вулиці Лесі Українки у неділю 22 серпня в редакцію «20 хвилин» повідомили читачі. Ні в міському РЕМі, ні в міській раді не повідомляли про планове відключення. Ми з’ясували, що стало причиною та коли відновлять подачу електроенергії.

Читачі розповіли, що світло зникло з самого ранку. Ні в міський РЕМ, ні в міськраду додзвонитися не вдається.

Як вдалось з’ясувати журналістам «20 хвилин», зранку сталось аварійне відключення – спрацювала автоматика. Як повідомили у міській раді, причина аварійного відключення поки невідома, спеціалісти працюють над ліквідацією поломки. Коли саме відновлять електропостачання – невідомо, однак запевняють – це зроблять найближчим часом та просять мешканців вулиці з розумінням поставитися до ситуації.

Дізнаватися актуальну інформацію про аварійні відключення в місті можна за допомогою сіті-бота «Назар». Зробити це можна на сайті https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil зі смартфона, в якому встановлений Viber або Telegram.

Відео дня

 Також у міськраді працює цілодобова гаряча лінія:
15-80 (зі стаціонарних телефонів)
0 800 303 522 або +380 674 472 919

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач71

    Міська рада могла б навчити своїх працівників на гарячій лінії відповідати на дзвінки нормально: або та гаряча лінія не відповідає, або відповідають так що не зрозуміло куди дзвониш, навіть не представляються
  • Василь Зозуляк

    Щось часто воно почало пропадати -  20.08 на Дружбі теж електрики не було, з 10-ї вечора і десь до 3-ї ночі.
  • Оля Коляденко

    Світло є вже

keyboard_arrow_up