Партнер рубрики Події

На жодній тусовці я не був: як екс-гравець тернопільської «Ниви» причетний до «п’яної» вечірки у Києві

На жодній тусовці я не був: як екс-гравець тернопільської «Ниви» причетний до «п’яної» вечірки у Києві
Фото з мережі
  • Нормальний хлопець. Нічим не вирізнявся. Він не тягнув Першу лігу, тому ми вирішили відпустити його, щоб він спробував себе, можливо, у нижчому дивізіоні. Наприкінці 2021 року ми з ним розірвали контракт, без жодних проблем, попрощалися і більше не спілкувалися, — про фігуранта справи директор ФК «Нива».
  • «Я просто приїхав допомогти пацанам» — колишній гравець «Ниви» пояснив, як він опинився серед фігурантів скандальної секс-вечірки.

Одним з фігурантів п’яної вечірки виявився екс-гравець тернопільської «Ниви» Магомед Мамешев. У тернопільській команді він був недовго і зіграв всього два матчі.

Футболіст також озвучив власну версію, чому опинився у квартирі, чому потрапив на фото, і якою була його роль у «секс-вечірці».

У 2021 р. розірвали контракт і попрощалися

Директор футбольного клубу Андрій Тихий Магомеда Мамешева як про нормального хлопця, який нічим не вирізнявся з-поміж інших гравців. І нічим особливим не запам’ятався. Відколи попрощались у 2021-му, відтоді не бачились і нічого про нього не знав.

Відео дня

— Краще б він футболом займався, — поділився Андрій Тихий. — Пробув він у нас недовго, виходив кілька разів на заміну, але програв конкуренцію решті футболістів. Він не тягнув Першу лігу, тому ми вирішили відпустити його, щоб він спробував себе, можливо, у нижчому дивізіоні. Наприкінці 2021 року ми з ним розірвали контракт, без жодних проблем, попрощалися і більше не спілкувалися. Навіть не знаю, де він зараз. Нічого про нього, як про людину, сказати не можу. У колективі він поводився нормально, нічим не виділявся, але був хлопцем з характером».

Магомед Мамешев для сайту football24.ua озвучив власну версію затримання на вечірці у Києві (ми переклали українською мовою. Оригінал був російською – прим. авт.)

— Попрошу вас розповсюдити це відео, щоб ніхто не думав зайвого про мене. Словом, я з Андрієм (один з організаторів вечірки – прим. авт.), знайомий близько двох тижнів, — цитує журналіст «Футбол 24» Ілля Забарний слова Магомеда Мамешева. — Він подзвонив мені і сказав, що до нього в двері «ломиться» якийсь бородатий дядя. Просив допомоги, щоб я приїхав і поговорив з ним.

Я просив, щоб він нікуди не виставляв фото

«Я приїхав, а виявилось, що це оперативник, — продовжив Магомед Мамешев. — Він влаштовував «замануху», а Андрій не зрозумів, що це оперативник. Вони у мене запитали, хто я такий. Кажу, що я просто друг Андрія. Попросили, щоб я допоміг проникнути у квартиру. Я допоміг. Подзвонив до Андрія і сказав, що тут поліція, є дозвіл».

— Вони зайшли. Я потрапив на камеру, тому мав до кінця обшуку перебувати там, — поділився Магомед Мамешев. — Я стов-стояв, поспілкувався зі всіма оперативниками. Вони зрозуміли, що я тут ні до чого, просто «ліва» людина в цій ситуації. На жодній тусовці я не був, всі пацани це підтвердили. Я просто приїхав їм допомогти.

За словами Магомеда Мамешева, після обшуку прийшов воєнком і почав виписувати повістки. Мовляв, каже, давай, я тобі також випишу, ти все одно учасник процесу.

— Відповідаю, добре, виписуйте, — згадує Магомед Мамешев. — Сказали, що після видачі повістки потрібно сфотографуватись. «Без проблем, фотографуйте». Я просив, щоб він нікуди не виставляв (фото – прим. ред.), бо я не учасник ситуації. Оперативники все підтвердили, а наступного дня моє фото серед «ґвалтівників».


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ростислав Гарасимчук

    Ну як вам "шашличкі", зебіли?
  • Nadiia Vovk Vovk

    Жащ,що робиться в Украіні...
  • Бодя Олегович

    Відводять увагу, щоб народ втратив пильність
  • Nadiia Vovk

    Якби ти не мав копійки ,то думав би де заробити....а не сі ГУЧИТИ.

keyboard_arrow_up