Партнер рубрики Події

Як Гройсман дорогу Тернопіль-Львів інспектував

Як Гройсман дорогу Тернопіль-Львів інспектував
  • Прем'єр-міністр Володимир Гройсман оцінив якість дорожнього покриття  на трасі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська 24 вересня.
  • Протяжність дороги на Тернопільщині – 39 км, а вартість робіт склала 400 млн гривень.
  • Гройсман пообіцяв, що через 5 років такі сучасні дороги будуть з'єднувати всі обласні центри України.

Володимир Гройсман 24 вересня приїхав із робочим візитом до Тернополя. Прем’єр-міністр перевірив стан дороги Тернопіль-Львів та переконався у виконанні робіт.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що за 5 років усі обласні центри України будуть з’єднані дорогами такої високої якості, як щойно здана траса «Тернопіль-Львів».

Відео дня

   - Я  пам’ятаю, в якому стані була ця дорога, колись багато їздив нею, - каже прем’єр-міністр. - З роками вона ставала все гіршою, і гіршою. А тепер ми з’єднали Львів і Тернопіль прекрасною дорогою, надалі завдання з’єднати ці міста з Чорним морем, а Чорне море – із західним кордоном і Євросоюзом.

Наступного року роботи в цьому напрямку продовжать, зазначив Володимир Гройсман.

Якщо колись відстань у 128 км між Тернополем і Львовом водії долали за 3,5 години, то зараз це можна зробити за 1,5 години, розповідає Володимир Гройсман.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Benq

    Ось відео: https://youtu.be/-TTx9m7hHho

  • Alexandr Derkach

    в той день коли в.б.гройсман інспектував ,, автобан ,, Тернопіль-Львів,за с.Озерна сталось кілька випадків пошкодження автомобілів через викиди гравію, збитки десятки тисяч гривень.
  • Evgen Magega

    Через 5 років вже не буде кому їздити по тих дорогах народ виїзжає. Рік два дорога була загруженою. Цього року їдеш на львів напів порожньою дорогою
  • ukrainets

    А для кого чи чого на дорозі ставити флагшток з прапором... це що в'їзд чи виїзд з країни, державний кордон?? це шо кусок шмаття , який треба на кожному метрі дороги і не тільки ставити?? ми від того станемо більш заможнішими чи українцями??? чи Барна і Ко далі займається "шароварщиною" за гроші звичайних платників податків зроблено!!!чи треба так Гройсману сподобатись??? А потім говоримо що нема грошей, давайте підвищувати тарифи і т.д.??
    А рекламу будівельної фірми на стенді для чого, навіть якщо вона і зробила цю дорогу, ще не факт що якісно і без корупції?????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up