Партнер рубрики Події

Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система

Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система
  • Оновлений Закон про мобілізацію набув чинності 18 травня. Тож усім військовозобов'язаним від 18 до 60 років необхідно оновити свої облікові дані. Це можна зробити в Центрах надання адміністративних послуг.
  • Журналісти «20 хвилин» дізналися, скільки людей вже оновили таким способом свої облікові дані та чи є черги. Про це у матеріалі!

Оновити свої дані можна у ЦНАПі на вулиці Острозького,6. У вівторок, 21 травня перед початком роботи біля входу зібралась черега з кількох десятків людей. Однак серед них було лише кілька чоловіків.

– Вирішив оновити дані в ЦНАПі, – розповів один з чоловіків у черзі. – Спершу думав зробити це онлайн, але невдалося це зробити через збій програми.

Відео дня

Іноді є технічні збої

Начальниця відділу Центру надання адміністративних послуг Інеса Паничева розповіла – ажіотажу та великих черг через необхідність оновлювати дані немає, але чоловіки призовного віку приходять до ЦНАПу, щоб актуалізувати свої дані.

– Загалом після набуття чинності Закону про мобіліацію, станом на 12:00, 21 травня, оновили свої дані 69 осіб. Ця процедура займає приблизно 15 хвилин. Але у системі стаються перебої, тому це може бути довше. Наприклад, у понеділок, 20 травня, система працювала погано – були постійні збої, виникали труднощі з роботою програми. Наразі система працює без перебоїв.

Оновлюють дані адміністратори ЦНАПу. Загалом їх є 23. Вони надають і інші адміністративні послуги, тому черг немає.

Також Інеса Паничева каже – після оновлення даних повістки працівники ЦНАПу не видають. Вони лише виконують актуалізацію даних.

Що потрібно для оновлення даних

Для того щоб оновити свої облікові дані в Центрі надання адміністративних послуг, при собі потрібно мати:

  • Паспорт;
  • Ідентифікаційний код;
  • Мобільний телефон.

Телефон необхідно мати щоб ввести код підтвердження в систему.

Вам необхідно вказати фактичне місце проживання, після чого її введуть в систему та оновлять дані. Підтверджуючі документи для цього не потрібні.

Графік прийому громадян працівниками ЦНАПу м.Тернополя:

  • понеділок, середа, четвер – з 9:00 до 16:00 год;
  • вівторок – з 11:00 до 20:00 год;
  • п’ятниця, субота – з 8:00 до 15:00 год.

Телефон для довідок:

+380674472741;

+380674472998;

+3800674473357.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up