Партнер рубрики Події

Як прикрасили до свят Тернопіль та область

Як прикрасили до свят Тернопіль та область

Тернопіль уже другий тиждень в новорічно-різдвяних ілюмінаціях. Святкові декорації встановили не лише на вулицях, а й на вітринах магазинів та закладів. До Нового року та різдвяних свят готовий не лише Тернопіль, а й область.

Прикрасили головну ялинку Тернополя та центральні вулиці міста минулорічними ілюмінаціями. Традиційно на новорічні-різдвяні свята прикрасили і фонтани. Чимало закладів самостійно прикрасили свої фасади, щоб у тернополян був святковий настрій. Фотографії з різних локацій із ілюмінаціями люди публікують в соцмережах. Найбільш популярні новорічні фотозони в місті: центральна ялинка та шопка на Театральному майдані, вул. Валова, фонтан “Сльози Гронського”, біля фабрики меблів “Нова”.

 

Головну ялинку Тернополя планували традиційно засвітити 19 грудня. Але напередодні Дня Св. Миколая у місто приїжджав президент і саме він 18 грудня запалював ялинку. На Театральному майдані зібралися тисячі людей.

Різдвяну шопку біля Драмтеатру освячували теж за участі Петра Порошенка 18 грудня. А, щоб головний атрибут Різдва можна було роздивитися не лише вдень, в цьому році її облаштували додатковим освітленням. Фото біля шопки з овечками та фігурами Святого Сімейства роблять чи не усі перехожі на Театральному майдані.

Фото Тарас Мірошниченко

У місті новорічними ілюмінаціями прикрашені і вітрини магазинів та закладів. Біля деяких прикрашені і ялинки. Одне з таких місць біля закладу на вул. Валовій. Як кажуть тернополяни, такі місця лише створюють святковий настрій, а й можуть стати вдалою фотозоною.

У Збаражі, крім святкової ялинки та ілюмінацій ще встановили різні декорації. Одні з них - новорічні олені з підсвіткою. У Тернополі такі декорації можна знайти біля фабрики меблів “Нова”.

Різдвяно-новорічний настрій і у Настасові Тернопільського району. Там також уже засвітили головну ялинку, а село ніби одягнули в ілюмінації.

Додавайте в коментарі фото з цікавими новорічно-різдвяними локаціями Тернополя. А також, фото своїх ялинок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up