Як тернополяни обирали собі депутатів і чи вірять вони в зміни після виборів (опитування)

Як тернополяни обирали собі депутатів і чи вірять вони в зміни після виборів (опитування)
  • 21 липня в Україні відбуваються позачергові парламентські вибори. 
  • На виборчих дільницях в Тернополі  журналісти "20 хвилин запитали людей як вони вирішували за кого голосувати і чи впевнені у своєму виборі. 

 Олена (29 років) мама в декреті:

Я думаю, що Україна зміниться після виборів. Я впевнена, що наші громадяни переймаються тим, незалежно від того як проходять вибори. - каже пані . - Вибір робила, опираючить на думку знайомих, друзів, які розбираються в політиці. сама я телевізор не дивлюсь, тому не знала за кого глосувати. Але їх думці довіряю. У моєму оточенні практично немає людей, які б відмовились від виборів. Зараз у нас більше культурних, освічених, розвинутих людей, яким не все одно що відбувається з країною. 

 

Відео дня

Сергій (18 років) студент:

- Я голосую вперше, і зізнаюсь, що вибір важко було зробити. Відчуваю відповідальність. Тут вирішується майбутнє України. Я вірю в зміни  і в те, що в нашій країні все буде добре. Багато моїх однолітків сьогодні пішли на вибори і я впевнений, що це багато означає.

 

 

Пані Ольга (86 років),  пенсіонерка:

- Я голосую за Україну! Мою маму засудили на Сибір. То що я пережила не можна якось розказати, - каже тернополянка. Зараз не маємо права не ходити на вибори. Думаю, що в Україні все буде добре. Воно зараз є незле, якщо порівняти з тим, що я пережила, але має бути ще краще. 

 

 

Любомир (28 років), спеціаліст в IT-сфері

- Ми з дружиною зараз живемо у Львові. У Тернопіль сьогодні приїхали спеціально, щоб проголосувати.Кожні вибори щось змінюють, але це і залежить від того, наскільки люди готові брати на себе відповідальність за вибір. Нам найголовніше, щоб цінності співпадали з нашими. Щоб були проукраїнськими та проєвропейськими. Ми вивчали програми, списки. Аналізували їх резюме та програми. 

 

Людмила Олегівна, 47 років, держслужбовець: 

- Я за те, щоб Україна йшла до Європи. Щоб була українська мова. Ну і, звичайно, за добробут людей. У вибір я робила на основі дій людей, а не слів. Зараз молодь ігнорує вибори в якійсь мірі. Але кожен має право вирішувати сам за себе. 

 

 

 

А як обирали людину за яку голосуєте ви? Відповідь залишайте в коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Ось так подумати кого з того списку вибирати:
     Партію блазня де купа  осіб про котрих ми не знаємо і саме основне без плану дій і програми ,а з діями так званого президента взагалі страшно стає, коли ще в ВР буде зелена більшість  . Це просто шлях мудака януковича де була більшість всюди і до чого це призвело ми всі знаємо.
    Біле братство ,яке за посаду премєра готові блазню с.....у лизати і співати в одну дудку.
    Проросійська партія тут і так все зрозуміло яка у них мета ,програма і ціль .
    Партія так званого європейського шляху теж якось вже зіпсованим продуктом відчувається .
    Партія співака взагалі не розумію чого пхатися в політику в якій він сам не розбирається. І саме основне без стержня .
    Партія колишнього міністра оборони теж під питанням .
    Одним словом ці вибори можливо остані оскільки ми не знаємо , що в голові у президента і його команди .Єдине ,що можу сказати ,що в їхніх головах повна розруха .
  • Анонім

    Особисто я з кандидатом визначився вже давно оскільки знаю ,що країні потрібно ,і точно знаю ,що точно не коміки ,блазні та їхня свита . З приходом так званого нового президента остаточно переконався в проросійському реванші . Знову ми бачимо порушення конституції в перші  дні правління ,на посади ставляться всякі мутні особистості ,ідуть таємні договорняки , відбуваються телефоні розмови з путіним ,а про деталі ми не знаємо одним словом іде злив країни. Так само і ВР всі ці зеленосракі наберуть більшість ,і почнеться повна капітуляція ,інфляція ,дефолт ну і таке подібне .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up