Партнер рубрики Події

Як тернополяни ставляться до лікарів (ОПИТУВАННЯ)

Як тернополяни ставляться до лікарів (ОПИТУВАННЯ)

День медичного працівника цьогоріч відзначають 17 червня.  «20 хвилин» поцікавились у тернополян, як же вони ставляться до лікарів. Більшість опитаних, судячи зі сказаного, поважають цю професію та бажають медикам покращення умов їх праці.

- Професію медика я дуже поважаю. На це є декілька причин. Перша - це те, що вона передбачає порятунок людських життів. Друга – це умови, у яких працюють лікарі. Навчатись протягом шести років, а потім платити гроші за те, щоб тебе взяли на мінімальну зарплату, вважаю нонсенсом, - каже 32-річний Михайло. - Хочеться побажати цим людям більшої поваги від держави, фінансового забезпечення, кращих умов праці та позитивних благ, які потрібні кожному з нас.

  - Я поважаю цю професію, але не всіх людей, які працюють в медичних закладах, можна назвати лікарями. Одні  рятують життя людей, а інші – калічать. Я би дуже хотіла, аби опановували професію ті люди, які дійсно цього хочуть і відчувають, що це їхнє, - розповідає 24-річна Тетяна.

Відео дня

 - Робота лікарів - вкрай важка та відповідальна. Є дійсно лікарі від Бога, які рятують людські життя, допомагають. Дуже хочеться, аби вони чинили по совісті, ставились до нас так, як би вони хотіли, щоб ми ставились до них, - коментує Галина Денисенко.

- Поважаю людей, які працюють у сфері медицини, тим більше за таку низьку платню.  Але негативно ставлюсь до тих, хто працює за хабарі.  Хотілось би побажати усім медикам витривалості та очікування кращих часів, коли їхню роботу почнуть справді цінувати, - розповідає 26-річний Віталій.

- Я дуже добре ставлюсь до медиків і поважаю їхню роботу. У мене сестра працює лікарем.  А я маю маленьку дитину, тому ми часто відвідуємо педіатра. Можу навести приклад з неї. Вона дуже хороша, знає свою роботу і виконує її прекрасно, - пояснює 30-річна Олена.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    скільки грошей їм не платили б, вони все одно будуть брати хабарі ...
  • Татьяна Пастернак

    Якби держава достойно оцінила працю лікаря, змінилося б і  ставлення до хворого і хабарів би ніхто не брав.
  • Барюсік Пазітіффф

    хабарників і тих які клятву давали  лікувати а нелікують достіни і рострілювати без суда і слєтствія

    David Starr reply Барюсік Пазітіффф

    От бачиш, сам ти неграмотний, а хочеш, що тебе лікував хороший лікар, за ті копійки, що йому держава платить і не брав хабарі. Так не буває.

    Nataliya Katysheva reply Барюсік Пазітіффф

    На одне речення 7 помилок🙈!Ти спочатку без помилок навчись писати,а потім-‘рострілюй‘,ідіот!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up