Як тернополяни ставляться до послаблень карантину (ОПИТУВАННЯ)

Як тернополяни ставляться до послаблень карантину (ОПИТУВАННЯ)
  • В Україні почались перші послаблення карантину. У Тернополі вже запрацювали ринки, непродовольчі магазини, кав’ярні, ресторани тощо.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали у перехожих, як вони ставляться до послаблень карантину та чи варто було їх робити.

Думки тернополян розділились. Хтось вважає, що послаблення були необхідні і потрібно поступово закінчувати карантин. Однак дехто переконаний – послаблення зараз можуть стати причиною нового спалаху коронавірусу.

"Ми повертаємося до нормального життя"

Надія, тернополянка:

Відео дня

–  Ринки потрібно було відкривати, тому що і підприємцям треба заробляти, адже пройшло майже три місяці карантину.  Я негативно ставлюся до того, що їх забороняли відкривати. Добре, що почались перші послаблення карантину, і ми повертаємося до нормального життя.

 

 

 

"З послабленнями влада поспішила"

Галина, медичний працівник:

– До послаблень карантину я ставлюся негативно, тому що є ризик збільшити кількість захворювань. З послабленнями влада поспішила. До звичного життя ми повернемося, коли кількість хворих дійсно зменшиться, а на даний час такого не відбувається.

 

 

 

"Відкривати всі заклади зарано"

Іван, тернополянин:

– До того, що влада дозволила роботу ринкам, кав'ярням та МАФам я ставлюся негативно. Коронавірус не зникне, доки не з'явиться вакцина проти нього. Такі заклади, що почали відкривати, потрібні людям, але відкривати їх ще зарано.

 

 

 

"Страху перед хворобою в людей нема давно"

Наталя, в декреті:

– Я ставлюся позитивно до послаблень карантину, але відкривати ринки ще зарано. А от кав'ярні варто. Коли потепліє, то карантину як такого не буде. Страху перед хворобою у людей вже немає ніякого.

 

 

 

 

"Потрібно дотримуватися обмежень"

Микола, доглядає дітей:

– Вважаю рішення про послаблення карантину правильним, але тільки з дотриманням всіх обмежень. Судячи з того, як ситуація з коронавірусом розвивалася в інших країнах, такі обмеження, як у нас, були потрібні.

 

 

 

"Ринки відкрили зарано, тепер всі попрямували туди"

Стефанія, пенсіонерка:

– Я є противницею відкриття ринків, адже це зробили зарано. Люди довго сиділи вдома і чекали цього, а тепер всі попрямували туди. Безпечніше було би придбати продукти в супермаркетах чи магазинах, хоча там і вищі ціни. Якщо люди будуть відноситися до карантинних обмежень відповідально, то і сам карантин завершиться швидко.

 

 

Опитування

Чи потрібно було робити послаблення карантину?

А як ви ставитеся до послаблень карантину? Діліться думками у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • David Starr

    Сьогодні йду без маски, знайомий питає: "а що, так вже можна?", кажу йому: "мені можна, я тільки з Італії приїхав" :)
  • Тарас Петрук

    та розвод всесвітній цей барановірус!)..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up