Партнер рубрики Події

Дякуємо захисникам за все! Дивіться на фото, як тернополяни святкують День міста

Дякуємо захисникам за все!  Дивіться на фото,  як тернополяни святкують День міста

Свято є. І воно в душі всіх тернополян. Тих, які вийшли на прогулянку у парк чи пішли до храму на святкову Літургію. Які одягнули вишиванку чи в однострої за кілька тисяч кілометрів від святкового міста боронять нас із вами. У душі тих, для кого Тернопіль був, є і буде найфайнішим містом у світі…

Зі святом тебе, рідний Тернополе!

Тут по-справжньому затишно і тепло. Тут почуваєшся, як у рідному домі, і сюди хочеться повернутись, щойно виїхав за позначку «Тернопіль». Ти святкуєш Храмовий празник за крок до осені, хоча сонце ще по-літньому лоскоче став та шукає, де би ще встромити ластовиння на личку малюка, що із мамою гуляє попри набережну.

Відео дня

Цьогоріч святкування не настільки помпезне та гучне, як у минулі роки. Без гулянок до рання, без феєрверків та артистів, що збирали кількатисячні натовпи. Без шашликів у Парку здоров’я і помпезних композицій на традиційному Святі квітів у парку Національного Відродження. Але тут, як і раніше, багато посмішок, тепла і святково вбраних людей. Чимало підлітків на Єлесеях, які знимкуються на фоні напису «I love Ternopil». Ти святковий, урочисто-вишиваний, але ти інший.

Навіть у соцмережах тернополяни, вітаючи рідне місто і містян, здебільшого використовували минулорічні фото та відео. Але свято є. І воно в душі всіх тернополян. Тих, які вийшли на прогулянку у парк чи пішли до храму на святкову Літургію. Які одягнули вишиванку чи в однострої за кілька тисяч кілометрів від святкового міста боронять нас із вами. У душі тих, для кого Тернопіль був, є і буде найфайнішим містом у світі. Зі святом вас, тернополяни. Зі святом, Файне! Зі святом, рідний Тернополе!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Таня Теплова

    Слава Западной Украине
  • Zinko Natala

    По-перше,сьогодні свято в будь-якому випадку.  По-друге,святкувань з концертами і феєрверками немає. Люди ходили до церкви,вийшли в місто з дітьми прогулятися при неділі. Що ви пропонуєте зараз робити там,де зоч трошки спокійніше. Там де немає бойових дій люди працюють,волонтерять і мусять хоч якось жити..До чого тут ваша агресія? Ніхто про війну не забув і не може забути,оскільки в кожній родині є хтось на фронті. Тому не треба агресії. Всі хочуть миру і перемоги!
  • Марія Бойко

    Журналісти, як можна у такий час писати про святкування, порахуйте скільки сімей оділи траур, а ви святкуєте???? Позор і ганьба нації, яка не поважає загиблих.

    Alla Mischanchuk reply Марія Бойко

    Марія Бойко де ви в пості побачили, що були якісь забави, чи на це були витрачені якісь кошти??? Люди ви трохи уважніше читайте, і якщо коментуєте, то коментуйте в тему!!!

    Zinko Natala reply Марія Бойко

    Марія Бойко так було завжди..є люди і є людиська..і адекватним людям того не зрозуміти..

    Марія Бойко reply Марія Бойко

    Zinko Natalaале одного не можу зрозуміти, як зараз можна так веселитися, викидати гроші на забави, а на війні можливо недоїдають, тиждень тому військові гукали на гуманітарні можливу форму,

    Zinko Natala reply Марія Бойко

    Марія Бойко ну так це ж не відноситься до всіх тернополян  ..Таке бидло було завжди і всюди і не варто їх називати елітою..

    Марія Бойко reply Марія Бойко

    Zinko Natalaви би почули, як святкує еліта на ставку до ранку, що мусиш закривати вікно в селах, напевно жаби здригається від їх будьмо, будьмо.

    Zinko Natala reply Марія Бойко

    Марія Бойко а в чому ви бачите не повагу? В тому що вшанували загиблих,відкрили зірку захисників і захисниць на алеї,відкрили меморіальну дошку? Чи в тому що діти до парку пішли поки тривоги немає?
  • Наталия Высочин

    Вони що ще й святкують а ми сидимо під обстрілами

    Наталия Высочин reply Наталия Высочин

    Svida Anna пробачте

    Zinko Natala reply Наталия Высочин

    Таня Теплова питання не вам було адресовано..що ви робите в тернопільській групі?

    Таня Теплова reply Наталия Высочин

    Zinko Natala Мы в Харьковской области,к чему вопрос?

    Svida Anna reply Наталия Высочин

    Наталия Высочин немає сьогодні ніяких святкувань... і людей на вулицях, непритаманно мало, як для цього дня) всі знають, якою ціною ми можемо просто вийти і прогулятися всією сім'єю, поки немає тривог...

    Zinko Natala reply Наталия Высочин

    Наталия Высочин ви в якому місті під обстрілами?

keyboard_arrow_up