Партнер рубрики Події

Як тернополяни вітають з Днем Незалежності України: добірка із соціальних мереж

Як тернополяни вітають з Днем Незалежності України: добірка із соціальних мереж
  • Традиційно 24 серпня тернополяни відзначають День Незалежності України. Цього року нашій ненці виповнилося 32.
  • Вже другий рік поспіль це свято українці зустрічають без гучної музики та салютів. Натомість запалюють свічку за воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність. А також читають молитви за мир та спокій в Україні.
  • Як тернополяни вітають зі святом у соціальних мережах. Дивіться у матеріалі!

Тернополянка Наталка Чапрак опублікувала власне фото у вишиванці. А також наголосила, вона пишається, що 24 серпня 2023 року може вільно одягнути вишиванку і піти на роботу, а діти в садок і школу. Їй вже не страшно. І ми на вірному шляху.

Тренерка Вікторія Кушнірук опублікувала світлини своєї команди на сапах. Жінки стоять з Державним Прапором України та завдячують ЗСУ.

Відео дня

Тернополянка Анна Сидор привітала всіх українців зі святом та подякувала Збройним Силам України за можливість жити.

Волейбольна команда «Галичанка» Західноукраїнського національного університету вітає всіх земляків зі святом.

— «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» — знамениті слова Василя Симоненка сьогодні набувають нового змісту. Нині українці єдині як ніколи, хоч і вкотре мусимо доводити світові своє право жити вільно і щасливо. У День Незалежності побажаймо одне одному знову здобути мир та спокій на рідній землі, — пишуть на сторінці волейбольної команди.

Тернополянка Катерина Мехамелюк опублікувала власне фото у рожевій вишиванці і привітала всіх українців зі святом.

Аліса Ред на власній сторінці у Фейсбук опублікувала фото доньки в яскраво-жовтих квітах. А також привітала Україну з Днем Незалежності.

Священник Олексій Філюк вітає зі святом всіх жителів Тернопільщини.

— Щиро вітаємо вас з Днем Незалежності України. Дякуємо Богу і вам, воїни ЗСУ , за незалежність! Пам'ятаймо Героїв, які ціною власного життя відстоювали нашу свободу. Ми переможемо, в цьому допоможе нам Бог! На Його руках заспоюсь я, — пише він у Фейсбук.

Команда ресторану «ВІТЕР» зробили патріотичну піцу та написали привітальний допис для українців.

— Єдине, що нам хочеться зробити сьогодні — подякувати. Подякувати тим, хто зараз бореться за нашу незалежність. Подякувати тим, завдяки кому ми сьогодні можемо зустрічати цей день під синьо-жовтим стягом. Подякувати тим, хто віддає своє життя за наше майбутнє. Пам’ятаємо ціну свободи та віримо у нашу перемогу! З Днем Незалежності України, — йдеться на сторінці.

Заступник голови Тернопільської облради Володимир Болєщук закликав всіх жителів Тернопільщини пам’ятати про ціну нашої незалежності.

— Кращі сини і доньки віддають життя, щоб захистити майбутнє держави, майбутнє своїх дітей та наступних поколінь. Такою є, на жаль, ціна незалежності. І ця ціна має бути закарбована в пам‘яті українців від теперішніх днів на багато-багато поколінь. Незалежність України здобувалась століттями. Нелегко. Українці проходили різні важкі випробування, тортури, голод, репресії, заслання, полони. Ми зобов‘язані пам‘ятати свою історію. Історію тисячолітньої боротьби за незалежність, — пише він.

Долучається до привітання і команда «Карітас. Тернопіль». Працівники бажають усім українцям сьогодні об'єднатися у спільній молитві за перемогу України.

Тернополяни, а ви святкуєте День Незалежності України? Залишайте свої побажання та світлини у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up