Партнер рубрики Події

"У центрі Тернополя фотографують з голубами, а потім вимагають гроші", - скаржаться тернополяни

"У центрі Тернополя фотографують з голубами, а потім вимагають гроші", - скаржаться тернополяни

У Тернополі скаржаться на чоловіків, які спочатку пропонують сфотографуватися з голубами, а потім вимагають за це гроші. 

 

Про неприємну ситуацію, яка сталася у центрі міста, написала у Facebook Lyudmyla Kazmiruk. Жінка розповіла, як у неї вимагали гроші за знімок.

“Як часто одне слово чи дія може перекреслити весь позитив, що наче б був подарований! Йшли з донькою центром міста, раптом молодий чоловік, що вийшов на зустріч, підбігає і пропонує дитині голуба. Дуже незвичайного, красивого і ручного. Ще одного. В нас великі очі, але ж така приємна несподіванка! Ще й фотографувати пропонує! А потім з іншого ракурсу.

Цей екшн триває зо дві хвилини. Я в душі вдячна цьому чоловікові за емоції, але напружена, бо чекаю підвоху. Та-да-да-дам! А ось і він!  Чоловік пропонує допомогти йому грошима на харчування голубів! Фото з одним- 50 грн, з двома - 100! А в нас, виходить, два! Я одразу заперечую, що нас не попереджено, на що він апелює:" А ви не питали". Але ж не я до Вас підійшла. Даю йому 50 гривень і він біжить далі. А у нас залишаються напам'ять 6 фотографій, але жодного позитиву від них.”, - пише у пості тернополянка. 

Відео дня

Як пояснюють у управлінні патрульної поліції, якщо у вас вимагають кошти, то у такому випадку потрібно викликати поліцію. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Ігор Буда

    задовго ті аферисти бігають містом. пора б поліції поцікавитися. часто бачу як вони набігають на людей на театральному.
  • Речі які не продаються Тернополяни!!!

    ПРОДАННЫЙ СМЕХ
    1 СЕРИЯhttps://www.youtube.com/watch?v=8lXfIX1VNmI

  • Не вже люди на людей схожі:)

    Є ще до речі не по темі старий ретро фільм який має назву хлопчик який продав свій сміх !
  • Не вже люди на людей схожі:)

    Так ця посмішка та радість дитини безцінна згідний!!! Що треба було і пояснити!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up