Партнер рубрики Події

Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 2-3 березня: ціни на квитки

Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 2-3 березня: ціни на квитки

Ми зібрали для вас розклад показу фільмів у місцевих кінотеатрах на вихідних. Скільки коштують квитки та о котрій починаються сеанси? Про це у матеріалі!

На вихідних 3-4 лютого у кінотеатрі «Злата» у прокаті 2 фільми, у «Міромаксі» – 9.

Елла та чорний ягуар

0+ Пригодницький

Відео дня

Елла – дівчинка, яка виросла в тропічних лісах Амазонки. Вона живе з Гоуп, милим дитинчам ягуара, яке колись прихистила. Обставини змушують дівчинку переїхати до Нью-Йорка. Однак, дізнавшись, що Гоуп загрожує смертельна небезпека, Елла знову повертається у джунглі, щоб врятувати ягуара.

У кінотеатрі «Злата» сеанс о 10:30 (130 грн) та 12:15 (140 грн).

 

Переліт

0+ Анімаційна пригода

Нова анімаційна пригода від Illumination – творців таких хітів, як "Посіпаки", "Нікчемний Я", "Співай" і "Секрети домашніх тварин", на великих екранах! Цього Різдва вирушайте у яскраву сімейну подорож далеко за межі звичного в оригінальній історії "Переліт"!

У «Міромаксі» сеанс о 16:25 (190 грн).

 

Історія Тіто та Вінні

0+ Анімація

Пара мишей намагається сісти на Ноїв ковчег. Вінні, харизматичний поет, який страшенно боїться сцени, і Тіто, талановитий чарівний гітарист. На Ноїв ковчег допускаються лише один самець і одна самка кожного виду. Завдяки щасливій долі та допомозі геніального таргана, Вінні і Тіто пробираються на ковчег, де мають запобігти протистоянню між хижаками та травоїдними. Чи зможуть ці талановиті безбілетні мандрівники використати музику, щоб зняти напругу та допомогти всім створінням пережити 40 днів і 40 ночей разом?

У кінотеатрі «Міромакс» сеанс о 10:10 (130 грн).

 

Мадам Павутина

Мадам Паутина (фильм) — Википедия

12+ Фантастичний екшн

Зустрічайте одну з найзагадковіших героїнь кіновсесвіту Marvel «Мадам Павутину»! Дакота Джонсон у ролі Кассандри Вебб – парамедикині з Мангеттену – виявляє в собі здібності до ясновидіння. Зіткнувшись з одкровеннями щодо минулого, вона знайомиться з трьома молодими жінками, яким судилося потужне майбутнє. Та чи вдасться їм пережити фатальне сьогодення?

У «Міромаксі» сеанс о 10:25 (130 грн).

 

Кіт & Пес: Шалені пригоди

Кіт & Пес: Шалені пригоди (2024) — афіша, сеанси, квитки на фільм у  кінотеатрі Планета Кіно: Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Суми, Харків.

12+ Комедія

Кіт і собака вислизають із кліток та тікають від господарів в аеропорту. Тепер їхнім власникам потрібно пройти довгий шлях, щоб повернути своїх улюбленців. Та чи вдасться їм обʼєднати зусилля та стати командою?

У «Міромаксі» сеанс о 10:00 (130 грн).

 

Вбивця Демонів: До навчання Хашира (японською мовою з укр. субтитрами)

Вбивця демонів: До навчання Хашіра (японською мовою з укр.субтитрами) -  СТРІЧКА

16+ Аніме

Нова історія зі всесвіту культового аніме розповідає про завершення запеклої битви між Танджіро та Четвертим Вищим Місяцем Хантенґу, а також про тріумф Недзуко над сонцем. Повнометражна картина включатиме в себе події арки Тренування Хашіра — підготовки до битви між Вбивцями Демонів і Королем Демонів Мудзаном Кібіцуджі.

У «Міромаксі» сенас о 12:10.

 

Фаворитка Міллера

Фаворитка Міллера (2024) — афіша, сеанси, квитки на фільм у кінотеатрі  Планета Кіно: Київ, Суми.

16+ Псизологічний триллер

Після мегахітів “Венздей” та “Крик 6” Дженна Ортеґа втілює несподівано провокативний та спокусливий образ у новій психологічній драмі на основі культової п’єси. У центрі фільму — розгадка складного зв'язку між викладачем Джонатаном Міллером (Фрімен) та його талановитою студенткою Каірою Світ (Ортеґа). Коли письмове завдання призводить до некомфортної реальності, герої усвідомлюють, що вони перейшли межі академічної взаємодії. Чи здатна інтелектуальна гра між викладачем та його фавориткою зруйнувати кар’єру та сімейне життя Міллера? Фільм розповідає про невблаганне тяжіння між зрілим чоловіком та юною дівчиною, що стають одночасно героями та злочинцями власних історій, та про болісне дорослішання через відвертість та вразливість.

У кінотеатрі «Міромакс» сеанс о 14:25 (190 грн).

 

Дюна: Частина друга

16+ Пригодницький, бойовик, фантастика

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

Сеанс у «Міромаксі» о 10:50 (130 грн), 11:40 (130 грн), 12:40 (180 грн), 14:00 (190 грн), 14:50 (190 грн), 15:50 (190 грн), 17:10 (190 грн), 18:00 (190 грн), 18:30 (190 грн), 19:00 (190 грн),

 

Прокляття Беґхед

Прокляття Беґхед (2023) — афіша, сеанси, квитки на фільм у кінотеатрі  Планета Кіно: Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Суми, Харків.

16+ Жахи, трилер

Заговорив з мерцем. Плати ціну. Новий хоррор від творців “Воно”. Юна Айріс (Фрея Аллан) отримує в спадок від батька будівлю колишнього паба та відкриває страшний секрет - у будівлі живе сутність, яку називають Беґхед. Вона дає можливість поговорити з мертвим, але лише 2 хвилини. Живі вважають, що можуть контролювати створіння, але за все доведеться платити свою ціну…

У «Міромаксі» сеанс о 21:10 (190 грн).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up