Партнер рубрики Події

Які прем'єри фільмів подивитися у кінотеатрах у липні

Які прем'єри фільмів подивитися у кінотеатрах у липні

У липні в українських кінотеатрах покажуть 17 прем'єр.

Про це повідомляє kinofilms.ua.

Медовий місяць (2022) — прем'єра в Україні 6 липня

Ця романтична комедія розказує про Адама та Сару, молодят, які вирушають у медовий місяць у Венецію. Разом із ними їде Бав, найкращий другом нареченого, котрий постійно плутається під ногами. Але історія набуває ще неочікуванішого повороту, коли в Сару закохується привабливий гангстер Джорджіо. 

Відео дня

Check-in у халепу (2023) — прем'єра в Україні 6 липня

Одрі (Ешлі Парк) та Лоло (Шеррі Кола) нерозлучні з дитинства. Подруги живуть у Америці, є азіатками за походженням, однак ніколи не були на своїй історичній батьківщині. Коли Одрі була немовлям, її вдочерило подружжя американців. Ставши дорослою, вона нарешті може здійснити свою давню мрію – відвідати Китай та спробувати знайти свою біологічну матір. У далеку подорож вирушають великою компанією. Одрі запрошує свою колишню сусідку по кімнаті Кет (Стефані Сюй), а Лоло – двоюрідного брата Дедая (Сабріна Ву).

 

Астрал 5: Червоні двері (2023) — прем'єра в Україні 6 липня

Нова частина успішної горор-франшизи «Астрал» на великих екранах! Щоб раз і назавжди покінчити з демонами минулого, Джош та його син-підліток Далтон мусять зануритися у потойбіччя глибше, ніж будь-коли, аби покінчити з моторошними жахіттями, що ховаються за червоними дверима.

 

Якби вона знала (2022) — прем'єра в Україні 6 липня

Коли Мія відкриває власний квітковий магазин, чисто на інтуїції, вона зрештою буквально зустрічає чоловіка своєї мрії. 35-річна Міа хоче змінити своє життя. У неї є бажання мати сім'ю, але не бачить, що відбувається в найближчому майбутньому. Уві сні вона бачить що проживає інше життя, власний квітковий магазин, оточений
друзями, з любов'ю всього її життя та їх дитиною. Наслідуючи свою інтуїцію, вона починає пригоди з відкриття свого квіткового магазину за допомогою Віоли, як вона мріяла. Тепер лише її принципів не вистачає для повноти картини. Завдяки її бездоганній інтуїції вона завжди знає, які квіти підходять її клієнтам, іноді ще до того, як вони запитають, і її бізнес стає успішним. Її особливий дар дозволяє їй допомагати людям.

Незабаром вона зустрічає власника фургона із їжею через дорогу. Міа переконана, що він людина її мрії, і вони мають бути разом. Але Міа також зустрічає набагато стриманішого Акселя, який закохується в неї. Вона розривається між двома чоловіками. Поступово це починає її гризти, Фео чи Аксель? Чи допоможе їй зрештою її дар із вибором партнера?

 

Місія неможлива: Розплата. Частина перша (2023) — прем'єра в Україні 13 липня

Сьомий фільм про пригоди суперагента Ітана Ганта та його команди.

 

Просто кров (1983) — прем'єра в Україні 13 липня

Молода жінка Еббі не задоволена своїм шлюбом з Марті, грубим власником бару з Техасу. Між Еббі й барменом Реєм спалахує пристрасть. Обманутий чоловік здогадується про зраду й наймає приватного сищика, щоб вистежити, а потім убити коханців. Але цинічний і підступний детектив робить трохи інакше, що спричиняє хвилю диких і кривавих непорозумінь...

 

Герої золотих масок (2023) мультфільм —  прем'єра в Україні 13 липня

Кмітливий американський хлопчик Чарлі дивовижним чином опиняється  в стародавньому китайському королівстві. Його допомоги потребує колоритна команда супергероїв, яка прагне захистити місто від жорстокого завойовника. Об’єднавшись з героями, хлопчик потайки планує вкрасти безцінні золоті маски, що надають їм силу.

 

Звіротачки (2023) мультфільм —  прем'єра в Україні 13 липня

Кажуть, не машина виграє перегони, а водій! Але й йому треба стати єдиним цілим зі своєю тачкою. Маленький Жи обожнює перегони та поважає зіркового гонщика Арчі, який нехтує правилами та зневажає суперників. І тому Жи повинен виграти головні перегони сезону за будь-яку ціну. На нас чекають дивовижні дороги, найкращі друзі та неймовірні Звіротачки!

 

Барбі (2023) —  прем'єра в Україні 20 липня

Сімейна комедія, яка розповідає історію найвідомішої ляльки у світі. Що, якби Барбі була справжньою дівчиною, яка мешкає серед нас? Занадто неідеальна для ідеального світу Барбіленд, вона потрапляє у вигнання та знайомиться із суворою реальністю світу людей.

Під поверхнею (2022) — прем'єра в Україні 20 липня

Три місяці тому під час подорожі Південною Африкою сталася трагедія, яка назавжди змінила життя Лексі (Джорджі Бенкс). Під час відпочинку на яхті вона, її батько та сестра випадково впали у воду. У повній темряві посеред океану вони стали жертвами нападу акули. Лексі – єдина, хто вижив тієї ночі. Час не лікує її ран і дівчина ніяк не може оговтатися. За порадою подруги вона звертається до психотерапевта. Знову й знову занурюючись у болісні спогади, дівчина прагне з’ясувати як розгорталися події тієї лихої ночі. Виявляється, зустріч з акулою і навіть смерть найближчих людей у тебе на очах – далеко не найстрашніше, що може відбутися у житті.

 

Койот против «Акме» (2023) мультфільм — прем'єра в Україні 20 липня

 

Залізні метелики (2023) — прем'єра в Україні 20 липня

 

Оппенгеймер (2023) — прем'єра в Україні 20 липня

Історія життя американського фізика Роберта Оппенгеймера, також відомого як «батько атомної бомби».

 

Гра з дияволом (2023) — прем'єра в Україні 27 липня

Під дулом пістолета чоловік змушений взяти в дорогу таємничого пасажира. Озброєний револьвером і садистським характером, цей божевільний викрадач автомобілів зовсім не той, ким здається на перший погляд. І водієві, щоб пережити ніч, доведеться зробити все, щоб знищити цього рудоволосого монстра.

 

Маєток з привидами (2023) — прем'єра в Україні 27 липня

Мати-одиначка наймає екстрасенса, священика та історика, щоб вони допомогли вигнати нечисту силу з нещодавно придбаного нею дому.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляла про премєри в тернопільських кінотеатрах у червні.

 

Читайте також:

 Які фільми покажуть в тернопільських кінотеатрах: усі прем'єри червня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up