Які туалети в тернопільських парках

Які туалети в тернопільських парках

Чисті та не дуже, закриті та відкриті, платні та безкоштовні - такі туалети в тернопільських парках. 

Без туалетного паперу і слизька плитка
У парку Нацвідродження знайти туалет нескладно. А якщо все таки виникне така проблема, то можна запитати у людей. 
- Ідіть прямо попри атракціони і за ними побачите два входи як у підвал, - пояснюють журналісту дві жінки, які сиділи на лавочці. - Там є жіночий і чоловічий туалети. Прибирають у них, напевно працівники парку. Туалет безкоштовний. 
До обох туалетів у парку Нацвідродження введуть сходи під землю. В приміщенні темно, хоча освітлення є. Є два умивальники, один з яких 28 квітня не працював, та шість кабінок. В кожній є сміттєве відро з пакетом. Туалетного паперу - не було. Загалом більш-менш чисто, але плитка дуже мокра, тому варто бути обережним, аби не послизнутися. 

Три біотуалети 

Відео дня

У гідропарку “Топільче” - три відкриті біотуалети. Два стоять поблизу центральної алеї між дитячими атракціонами та зоокутком. Ще один за атракціонами ближче до річки. 
Там же є старий дерев’яний туалет, яким теж користуються. Цей туалет значно гірший, ніж біотуалети.  

На місці громадського туалету в гідропарку навпроти “Пекіну” побудували колективний офіс. В міській раді обіцяли відновити громадську вбиральню. 8 травня приміщення було закритим. 

Чисто і з дверима
Туалет у парку Шевченка розташований поблизу Податкової. 
- Цей туалет безкоштовний, тут просто є людина, яка стежить за порядком, - розповіла відвідувачка. - Бо знаєте є різні люди. Тому треба кран, тому двері, тому ще щось. 
Речі сторожа туалету були в підсобному приміщенні, сама жінка кудись вийшла. 
В туалеті в парку Шевченка є робочий умивальник та чотири кабінки, які закриваються. В приміщенні чисто.

Без дверей і умивальників
На Дальному пляжі туалет розташований за рятувальною станцією. Це біла споруда без дверей, на якій написано “Ж” та “Ч”. В туалеті сильний сморід. Кабінки там без дверей, умивальників теж немає. 

Є навіть для інвалідів
На Циганці туалети є - і для жінок, і для чоловіків, і для інвалідів. Але 28 квітня усі три були закриті. 

Немає туалету

У парку “Здоровʼя”, що на Дружбі туалету ми не знайшли. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Кубіцький

    Х то підкаже, де у Тернополі знаходяться туалети для людей з обмеженими фіз можливостями!?
  • Тарас

    Реально єдиний нормальний туалет серед парків в Шевченка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up