Партнер рубрики Події

Яким для тернополян був рік, що минає

Яким для тернополян був рік, що минає

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017 рік. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік   

2017-й був дуже цікавим

Світлана Наконечна ( 24 р.), ведуча:
- 2017 рік для мене виявився дуже цікавим і нескладним. Ну звісно, труднощів було багато, але усіх їх вдалося подолати з насолодою і тішитись результатом. Я мала змогу вести різні програми, розвивати свою авторську. Знайомитись з цікавими людьми, серед яких відомі політики, актори, режисери. Мені вдалося втілити у реальність те, про що довго думала. Я почала навчати охочих сценічної мови. Активно почала працювати у весільній сфері. Встигла і сама встати на весільний рушник . От, що я зрозуміла проживши цей рік. Треба прислухатися до свого серця і, як би важко не було, працювати заради втілення своїх задумів. І коли пройде час пам'ятатимете лише хороше.

З’явилося багато справжніх друзів

Андрій Підлужний (43 р.), заслужений артист України:
- Особисто для мене складно підсумовувати будь-який рік, а особливо черговий рік війни з московитами. Чути новини про нових загиблих Героїв і усвідомлювати, що це не сон. 2017 рік розпочався з "кинджального удару в спину" від дуже близької людини, яка  сприяла моєму прокиданню з летаргічного сну, який тривав довгих 23 роки. В 2017 році я отримав дві чудові нагороди: почесного громадянина Тернополя та звання Заслуженого Артиста України. Відновив свій гурт «Нічлава» і у співпраці з Андрієм Гуралем зробили перший саундтрек до фільму «Король Данило» та відзняли на нього кліп. Створили музику до чудового промо-ролику про рідне місто Тернопіль, відзняли перший містичний відео-фото-сіквел «Вовки». Розпочали зйомки нового кліпу на пісню присвячену нашим Героям, які віддавали та віддають життя за нашу Батьківщину! В 2017 році з'явилось багато справжніх друзів, ніби відкрились нові горизонти і тепер прошу в Бога, дати ще трошки часу, щоб встигнути завершити багато справ. І звісно мирного неба нашим діткам, батькам, рідним та близьким! Сподіваюсь, що в Новому Році нарешті завершиться переможно війна і наша Україна стане могутньою державою не на словах, а на ділі.

Багато працювала над собою

Христина Юркевич ( 32 р.), приватний підприємець:
- В моєму житті є дві дати на рік, від яких я давно відштовхуюсь, після яких я роблю певні зміни:  1 січня та день народження.  1 січня я обдумую нові плани, цілі, розставляю пріоритети. А після дня народження просто перегортаю чергову сторінку свого особистого життя. Для мене рік - це своєрідний особистий часовий період протягом якого я старалась планувати свій час, вчилася, дізнавалась щось новеньке, працювала над собою, мотивувала себе і досягала певних цілей. Завжди кінець року в мене асоціюється з підбиттям підсумків, самоаналізом. І складання стратегії на наступний рік.  З кожним роком, через шалений темп життя, ми не помічаємо дрібних, але дуже важливих деталей та моментів. Але саме вони роблять життя, таким як воно є. Завжди потрібно пам’ятати, якби нам важко не було - все пройде, налагодиться, ніколи не можна опускати руки. Завжди потрібно прагнути до кращого та вдосконалюватись, якщо ми хочемо змінити, щось в цьому світі, то варто почати з себе. Робіть малесенькі, але корисні вчинки, турбуйтеся про ближніх своїх, робіть добро, даруйте тепло та радість, радійте кожній дрібничці та посміхайтесь. І пам’ятайте найкращі речі в житті є безкоштовними: обійми, усмішки, друзі, поцілунки, сім’я , сон ,сміх, любов, гарні враження та спогади. Якщо будемо це цінувати, тоді і підкорених вершин стане ще більше. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up