Партнер рубрики Події

Який мікрорайон Тернополя найкращий: журналісти «20 хвилин» запитали

Який мікрорайон Тернополя найкращий: журналісти «20 хвилин» запитали

Журналісти «20 хвилин» запитали у тернополян, який мікрорайон міста, на їхню думку, найкращий.

Під час опитування відповіді відрізнялись. Хтось говорить, що не проміняв би «Новий світ» ні на що, а комусь до вподоби «Дружба».

Не проміняла б «Новий світ» ні на що 

Галина, 68 років, освітянка:

Відео дня

— Звичайно, це «Новий світ». Хоча дороги і нікудишні, але вже настільки звикла, до цього місця, що не проміняла б його ні на що. Тут насправді і зелено і не настільки багато будов, а ще на додаток парк і озеро поруч. А напевно поганенький район — це «Аляска». Через те, що мало зелених зон, постійний трафік та й загалом район занадто шумний.

Тут постійно людно 

Андрій, 20 років, студент:

— Найбільше мені до вподоби «Центр». Тут постійно людно, приємний оку театр та багато місць, де можна провести дозвілля. Напевно, не хотів би жити на «Бамі». Через те, що багато дивних чуток ходить саме про цей мікрорайон.

Там дуже смачна кава

Вікторія, 34 роки, організаторка івентів:

— Найбільше подобається «Дружба», тому що я там проживаю. Також через те, що багато зелені. Там дуже смачна кава та красиві дитячі майданчики. Поганих мікрорайонів у нас немає, адже кожен з них привабливий по-своєму. Тут кожному своє, кому, що подобається.

Є затишний сквер

Ігор, 59 років, інженер:

— Особисто для мене найкращий район — «Дружба». Через те, що там народився та проживаю. Там є затишний сквер та доволі місця для прогулянок. Напевно, мікрорайон, який не подобається, це «Новий Світ». Особисто мені він чомусь не лежить до душі.

Це місце, де завжди вирує життя

Лариса, 52 роки, працівниця магазину:

— Оскільки мешкаю на «Східному», то він мені найбільше до душі. Також подобається «Центр» з його розкішним Катедральним собором. Це місце, де завжди вирує життя по-особливому. Напевно, немає поганих мікрорайонів в Тернополі, кожен особливий по-своєму.

Тут навіть сама назва звучить велично

Мирон, 57 років, підприємець:

— Звичайно, подобається «Канада», адже тут навіть сама назва звучить велично. Оскільки «Північний» зараз забудовують, то він ще не дотягує до інших. Хоча, на мою думку, він також невдовзі буде на високому рівні, тут головне час і терпіння.

Найкраще місце це — «Байківці»

Степан 40 років, працівник ІТ: 

— Найкраще місце  — «Байківці». Це тому, що я там живу. Також місце у моєму серці займає «Бам», через те, що я там народився. Насправді немає поганих мікрорайонів. Кожен з них привабливий, тут не вгадаєш, кому що подобається.

Тут для мене знайомий кожен куточок

Пані Франка, 75 років, пенсіонерка: 

— Мені подобається «Центр», оскільки прожила тут усе життя. Тут для мене знайомий кожен куточок та особлива інфраструктура. Насправді всі мікрорайони у нашому місті прекрасні. Не може бути у Файному місті поганих місць.

А який мікрорайон Тернополя, на вашу думку, найкращий і чому? Пишіть у коментарях!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олена Чурилова

    Бо дружні люди живуть на Дружбі
  • Юрій Самуляк

    Кожна жаба  своє болото хвалить
  • Олександр Ташев

    Найліпший і найспокійніший район в Тернополі - це Тинда.
  • Читач84

    Проживаю майже  30 років в Торонто, але найкрасивіше, затишне,озеленене, чисте,приваблеве  це- ТЕРНОПІЛЬ. І не важливо який мікрорайон. Ще за часів моєї молодості гонорові львівяни приїзджали на наше озеро  на вихідні.Я вже не говорю про крвсу наших людей

keyboard_arrow_up