Партнер рубрики Події

Якою Ви бачите Україну через 30 років? Даруємо підписки на сайт «20 хвилин» за коментарі

Якою Ви бачите Україну через 30 років? Даруємо підписки на сайт «20 хвилин» за коментарі

Незалежна Україна – це не мрія. Це – реальність! Ми знаємо ціну своєї свободи та можемо самостійно визначати свою долю. Ми – сильні духом, ми – неповторні, ми – вільні та щасливі. Ми впевнені, що в України та українців велике майбутнє.

У кожної країни, як і в кожної родини, є своя історія, але в нас вона – унікальна, особлива, неповторна. Цитувати Ліну Костенко: «А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив». А ми з вами – щасливі Українці, бо вільні, бо незалежні.

Якою ж ви хочете бачити майбутню країну? Що потрібно змінити, аби зберегти свою незалежність, аби зробити Україну квітучою і такою, щоб на неї рівнялися інші країни світу? Давайте разом подумаємо і спрогнозуємо нашу реальність.

Напишіть у коментарях – якою Ви бачите Україну через 30 років? Які зміни нам потрібні?

Відео дня

Кожному автору коментаря ми даруємо підписку на два місяці на сайт «20 хвилин». Ви отримаєте необмежений доступ до всіх преміум-матеріалів і креативних проєктів наших журналістів. Усім підключимо підписку з 1 вересня. 

!!!Наше медіа – також незалежне, ми не підпорядковуємось ні владі, ні олігархам. Саме завдяки вашим підпискам і підтримці ми розвиваємо незалежну журналістику в країні. Тому щиро вдячні за те, що довіряєте і читаєте. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Дмитро Бугера

    Звернення до нитиків в коментах! Україна була, є і буде!  Ви ж дорослі люди, а ниєте, як діти! Марно надіятись на нових олігархів! Зараз одні - потім інші! Я, наприклад з тих 20% молодих, які дійсно вчаться. Як врятувати освіту? Та створити у соцмережах спільноти, групи, чати чи канали, де будуть матеріалами підготовки адаптовані на сучасний лад та їх обговорення, на волонтерських засадах, але одні для освітян, інші - для здобувачів освіти. Як врятувати культуру? Штурмувати телеканали та увесь медіа-простір з пропозиції покупки сценарію чи ще якогось тексту, чи ще чогось. Якщо обрані у владу нічого не роблять, тому треба народу це робити, а не нити, що було, є і буде погано!
  • Андрій Лазарук

    Рух України вперед зараз видається дуже повільним, але держава все одно іде в правильному напрямку.
    Для історії 30 роки – це взагалі ніщо, насправді ми дуже швидко усвідомлюємо необхідність змін, того, хто ми на цій землі і чим для нас є незалежність.
    У мене райдужні уявлення про те, як країна виглядатиме через 24 роки. Звичайно, корупція залишиться на певних рівнях влади, але на побутовому рівні її вдасться подолати. Так само у нас буде якісно краща ситуація в культурній сфері.
    Ще є сподівання, що народ перестане мислити категоріями  хліба і видовищ, і нарешті вилікується від популізму.
  • українець українець

    Реально це буде країна 3-го світу, бананова республіка на задвірках інтересів США, що буде їх обслуговувати. Буде донором емігрантів та перевалочним пунктом для африканців. Знищення гуманітарної і не тільки освіти та культури вже відбулося, а без цього нації не живуть самостійним життям
  • Читач26

    Я бачу її незалежною від олігархів і корупції.З достойними зарплатами і пенсіями,без війни і з цілісною територією.

keyboard_arrow_up